2777
2789

چندوقت پیش فهمیم خیانت میکنه و ازاونموقع قهر بودیم و حتی میخواستم طلاق بگیرم اما معذرت خواهی کرد و گفت اصلا طرف و ندیدم فقط 10روز تلفنی صحبت کردیم و به غلط کردن افتاد دیشب گفتم اگه میخای فراموش کنم و بدونم که تو یه سال دیگه 10سال دیگه تکرار نمیکنی بیا کنار مهریه ام یکی از اعضای بدن هم اضافه کن گوگل زذم دیدم نمیشه البته فقط خواستم واکنششو ببینم اونم قبول کرد .الان چی باید ازش بخوام؟مثلا حق طلاق خوبه؟تو این 20روز دلم خیلی شکسته کلا شبها تا صبح خوابم نمیبره همش گریه میکنم.من اگه جدا بشم هم مهریه نمیخوام اصلا ولی فقط میخوام یچی مثل اعضای بدن باشه که ترسشو همیشه داشته باشه بجز حق طلاق البته. چیکار کنم حالا؟

فقط 37 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

حق طلاق ،حق تصنیف و هم برو مهریه ات رو بیشتر کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بگو خونه رو بزنه به نامت 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق طلاق ،حق تصنیف و هم برو مهریه ات رو بیشتر کن

حق طلاق و میگیرم حق تنصیف هم چیزی نداره که بخوام الکی بگیرمش نه خونه به اسمشه نه ماشین.مستاجریم. مهریه ام اگه طلاق بگیرم اصلا نمیخوامش. شما اطلاعی ندارید چه چیز ترسناکی و میتونم بخوام ازش؟مثلا اعضای بدن و دیشب وقتی گفتم اولش واقعا ترسید منم گفتم اگه به خودت مطمعنی که میدونی هیچوقت دیگه خیانت نمیکنی پس بدون هیچ نگرانی میای اعضای بدن مهریه ام میکنی اونم قبول کرد بیاد اما وقتی گوگل زدم دیدم اصلا نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

عقلتو بکار بنداز فقط و فقط خونه زمین ماشین بزن به نامت بعد ۱۰ سالم خیانت کنه که حتما میکنه خیالت راح ...

اخه هیچی به اسمش نیست که من چیو ازش بخوام .یه خونه داریم میسازیم تو حیاط مادرشوهرم که زمینش قباله من شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

حق طلاق و میگیرم حق تنصیف هم چیزی نداره که بخوام الکی بگیرمش نه خونه به اسمشه نه ماشین.مستاجریم. مهر ...

نه نمیشه اصلا عزیزم 

ولی تصنیف بزن شاید پولدار شد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قانونا ک نهباید ازش بخوای و اون رضایت بده

ینی اگه خودش بخواد و مهریه اعضای بدن و قبول کنه میتونیم بریم محضر بنویسه؟فقط میخوام بترسه از خیانت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

همون مهریه نخواستن بدتر که. به خودش نگی

نه بابا نمیگم بهش که. فقط میخوام عین چی بترسه خیانت نکنه یوقت. البته اگه همچین کاری کنه یه ساعتم نمیمونم پیشش اما واقعا دیگه طاقت اینهمه عذاب و ندارم 20روزه شب و روز واسم نمونده .امروز رفتم سرخاک بابابزرگم شه ساعت گریه کردم اخر سر میبینم اینقد حالم بد بوده قبر و اشتباهی رفتم،نشستم بالا قبر یکی دیگه فشار عصبیم اینقدر زیاده که قبر بابابزرگمو نشناختم.بعدم وسط گریه شروع کردم قهقهه زدن که واییی اومدم سرخاک یکی دیگههههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

نه بابا نمیگم بهش که. فقط میخوام عین چی بترسه خیانت نکنه یوقت. البته اگه همچین کاری کنه یه ساعتم نمی ...

عزیزدلم باخوندن این پیامت درد دلم تازه شد

خدا بهت آرامش عطا کنه

راستی اعضای بدن کثیفش به کار نمیاد همون وکالت بلاعزل طلاق بگیر