2777
2789
البته خارج کشور زنها نفقه دارن . و درسته مهریه ندارن اما جز خونه ‌که کامل به زن میرسه بقیه ی اموال ت ...

من اطلاعاتم تواین زمینه کمتره یکم بعدم حاضرجواب نیستم اونم فک میکنه خیلی داره درست میگه کاش یکی بود اینارو بلدبودبهش میگفت قیافشو میدیدم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن انتظار داری بخابی خونه اونم بیاد بگه عزیزم چی بخرم برات کجا ببرمت بریم برات خرید بریم طلا بخرم واست😂😂😂برو بابا همینکارارو میکنید میترشید ور دل باباتون

اکثرا دلشون میخواد زنی بگیرن که هم بیرون کار کنه هم خرجشو بده هم بچه بزاد هم بچه رو تربیت کنه هم کار خونه کنه هم مهریه نخواد طلاهم نخواد تو خونه اجاره ای بیاد ماشینم نخواد 

برا همین میگن زنا اونجا خوبن

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

ببخشید کی بهش گفته تو خارج مرد به زنش خرجی نمیده؟ 

تا وقتی بگو به شریک زندگیت به چشم حمالی که باید هم خرجت رو بده هم هیچی نخواد هم کاراتو بکنه اصلا ازدواج نکن و بشریت رو از امثال خودت نجات بده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

البته خارج کشور زنها نفقه دارن . و درسته مهریه ندارن اما جز خونه ‌که کامل به زن میرسه بقیه ی اموال ت ...

ایکها قوانین کل کشورهای خارج ایرانه؟

خواهشا وقتی فقط یکچیزی شنیدین تو سایت عمومی نگین

هر کشکری قوانینش فرق داره و جضانت هم کلا با مادر نیست اونم شرایط داره