2777
2789
زن خارجی که خدایی خیلی خوبه، ولی حالا ما مردای ایرانی چون دلمون برا شما زنا میسوزه از زن ها داخلی هم ...

برید همون زنای خارجیو بگیرید پس ببینم چجوری بامردای حق به جانب ایرانی کنارمیان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندجا تشریف ببرن خواسته‌های دخترا رو ببینن؛ می‌فهمن از این خبرا هم نیست. وظیفه مرده که خوب تامین کنه وظیفه زنه که خوب مدیریت کنه تمام.

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

برید همون زنای خارجیو بگیرید پس ببینم چجوری بامردای حق به جانب ایرانی کنارمیان

ما به دنبال برگردون رابطه به چهل سال پیش هستیم که مرد سالاری بود و کسی نباید رو حرف مرد حرف میزد،اصلشم همینه

ن انتظار داری بخابی خونه اونم بیاد بگه عزیزم چی بخرم برات کجا ببرمت بریم برات خرید بریم طلا بخرم واس ...

اصلا خوندی چی نوشته ؟ یا فقط براساس عنوان اومدی‌گفتی یک نظری هم بدم حالا هرچی شد؟ 

طرف میگه نه خرجی میدم نه حق و حقوقت رو میدم نه مهریه میدم

کارای خونمم باید بکنی بچه هم بیاری تازه کار هم بکنی نصف خرج منه تنبل بی خاصیت رو هم بدی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ایکها قوانین کل کشورهای خارج ایرانه؟خواهشا وقتی فقط یکچیزی شنیدین تو سایت عمومی نگینهر کشکری قوانینش ...

در حالت کلی بله حضانت با مادره ، مگر شرایط خاصی پیش بیاد 

شنیدم ؟ باشه باشه شما درست میگی 😉

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همون عتیقه اینو گفت؟ یه لگد بزن پرتش کن بیرون از زندگیت.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••