2777
2789
عنوان

معرف ازدواج یه کیس فرستاد فکر کردم چه شاخه ولی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 35 پست
عزیزم از دو حالت خارج نیست یا اینکه کلا هول هست یا اینکه ا تحفه خان فکر میکنه که خیلی ازت بالاتره به ...

ببین من فک میکنم طرف دنبال صیغه بود نه ازدواج دائم ولی انقد لاشیه ک ب معرف ازدواج دائم اسم داده

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب کاشکی اینجا هم بود چه شهری هستیمنظورت از خونگی چیه دقیقا؟

والا اینا ک تو خونه نشستن دفتر ندارن ولی شماره میدن و گروه دارن. اسم و مشخصات تو دفتر مینویسن معیارارو تطبیق میدن معرفی میکنن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
چه خوب کاشکی اینجا هم بود چه شهری هستیمنظورت از خونگی چیه دقیقا؟

شما برو همدم یا ادم و حوا. فک کنم اونا برا همه شهرها هست

گیلی گیلی گیلی عروس چقدر قشنگه

بهم خورد بابا 😂 پسره لاشی بعدش اینکه خاهرم نماز اول وقت نمی‌خونه بهونه کرده بهم زده 😂🤦

ببین من فک میکنم طرف دنبال صیغه بود نه ازدواج دائم ولی انقد لاشیه ک ب معرف ازدواج دائم اسم داده

دقیقا این ممکنه.. چند سال پیش یه آقایی تو محله مادربزرگم  که صیغه محرمیت برای آشنایی دو جوان برای ازدواج میخوند به همه اعلام کرد که دیگه بهش زنگ نزنن....چرا؟؟چون دقیقا یک عده آشغال عوضی به بهانه آشنایی برای ازدواج با دختر بدبخت صیغه میخوندن بعد که مدت صیغه تموم میشد و استفاده اشون رو کرده بودن میگفتن دختر رو نپسندیدم و میرفتن سراغ بعدی.....شاید به نظرت غیر واقعی بیاد ولی به جان بچم قسم راست میگم...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

نه بابا فکر نکنم

پس چی عزیزم. کی برا ازدواج دائم اخه از اول حرف بوس میزنه مگه دوستیه؟

دقیقا این ممکنه.. چند سال پیش یه آقایی تو محله مادربزرگم که صیغه محرمیت برای آشنایی دو جوان برای از ...

کلا صیغه شدن برا اشنایی اشتباهه. فضا میره تو فاز لمس و جنسی و فلان دیگ آشنایی ب حاشیه میره. حتی اگ قرار باشه منجر ب ازدواج بشه. 

شایدم اسی رو پسندیده میترسه از دستش بده

چی بگم والا...ولی من که نظر مثبتی ندارم طبق تجربه هام...

تازه زمونه بدی شده ...آدم هر دوز یه چیزی میشنوه...

یه پسری بود دو بار نامزد کرد با هر کدوم صیغه محرمیت شش ماهه میخوندن که مثلا آشنا بشن ...بعد شش ماه هر دو رو ول کرد که نپسندیدم....هر بار شش ماه خوش و خرم و بدون هزینه زیاد با دختره گشت و گذار می فت و استفاده اش رو میکرد ولی بعد شش ماه حلقه و خرت و پرت هاش رو پس میگرفت میگفت نپسندیدم....خلاصه بعد دو سال مهاجرت کرد رفت اروپا...گندش در اومد که پسره از اولم نمی‌خواسته زن ایرانی بگیره ببره اروپا با خودش فقط به خاطر اینکه خانوادش مانع مهاجرت نشن و تو اون دو سال هم با خیال راحت استفاده اش رو ببره با دخترهای بدبخت صیغه محرمیت میخونده...

میدونم اینم خیلی اغراق آمیز و دروغکی به نظر میاد ولی اینم راسته🤯

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

کلا صیغه شدن برا اشنایی اشتباهه. فضا میره تو فاز لمس و جنسی و فلان دیگ آشنایی ب حاشیه میره. حتی اگ ق ...

دقیقا دقیقا....مسائل اصلی به حاشیه میره و یا باعث میشه که به خاطر روابطی که دارن حتی عیب های طرف رو هم ببینن بازم مجبور به ازدواج بشن‌...به خاطر همین تو ازدواج سنتی و مذهبی که بعد عقد دائم آشنایی اصلی صورت میگره میگن که تو دوران عقد رابطه کامل نباشه...