2777
2789
عنوان

معرف ازدواج یه کیس فرستاد فکر کردم چه شاخه ولی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 35 پست
نه اختیار دارین چرا دروغ باشه ولی خیلی واقعیت تلخیه

عزیزمی 😍

بله مناسفانه تلخه خیلی 

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا...ولی من که نظر مثبتی ندارم طبق تجربه هام...تازه زمونه بدی شده ...آدم هر دوز یه چیزی میش ...

یا خدااا. ببین این پسره هم همون اول برگشته گفته من چن تا نامزدی بهم خورده دارم خواستم صادق باشم ک دارم میگم. بعد ک پرسیدیم چرا بهم خورد گفته نمیدونم یکیشون که مُرد یکیشونم که خانواده ها بهم نمیخوردن و فلان. نکنه اینم کارش همین بوده کلا 😮😮😦😦

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
نمیدونم آخه ازدواج موقت هم خواستگاری نمیرن

خب مساله اینه ک خاهر من ب معرف ازدواج دائم اسم داده تو گروه صیغه یابی عضو نشده که

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اسم هرکی که نماز میخونه و روزه میگیره رو مذهبی نذارینمرتیکه هول😑

واقعااا کاش یکی اینو ب مامان بابام بگه ک فک میکنن هر کی اهل نماز روزه حلال حروم فلانه پس آدمه 😑😑😑😑

مرتیکه لاشی از خاهرم درباره نماز اول وقت پرسیده، درباره موهاش یوقت بیرون نذاره پرسیده، خمس و فلان میگه میدم، بعد بازی با روح یه دخترو بد نمیدونه. زدن این حرفا ب کسی ک ب امید ازدواج دائم اسم ب معرف داده بد نمیدونه. اینا حق الناس نیست. 💩 تو اون دینش