2777
2789
اره ولی شیمی رو دهم رو هم میخوام بخونمدوره کمربندمشکی استاد هادیان فر فقط مسائل رو کار میکنه و مباحث ...

اره شیمی دهم برای دوازدهم پیش نیازه

نمیدونم هادیان فرو ندیدم فراهانی رو پارسال شب قبل کنکور دیدم خوب بود

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابرو تراشیدن و از گوشی محروم بودن و اینا واقعا زیاده روی چه کاریه خب/:من گوشیمو جمع نکردم سایتم میوم ...

نه همش حرفه چه میدونم زیاده روی باعث نتیجه عکس و اینا میشه اگه واقعا رتبه خوب میخوای باید بزاری کنار امسال مدرسه ما 81 نفر قبولی کنکور که 58 نفر اونا پزشکی و دندان و دارو بودن داشتش یعنی 7 نفر زیر 100 بودن یکی هم تک رقمی....با بیشترشون حرف زدم هیچکدوم گوشی نداشتن

اره شیمی دهم برای دوازدهم پیش نیازهنمیدونم هادیان فرو ندیدم فراهانی رو پارسال شب قبل کنکور دیدم خوب ...

هادیان فر رو من میبینم خیلی خوبه

ببخشید شما کنکور دادید؟

رشتتون چی بوده؟

اگه میشه جواب بدید🫠

نه همش حرفه چه میدونم زیاده روی باعث نتیجه عکس و اینا میشه اگه واقعا رتبه خوب میخوای باید بزاری کنار ...

کسی که بخواد درس بخونه با داشتن گوشی هم میتونه کسی هم که نخواد حتی اگه گوشی و لپتاپ و تلويزيون و همه چی رو هم ازش بگیری یه چیز دیگه واسه اتلاف وقت پیدا میکنه.

مهم اینه طرف برنامه ریزی درست داشته باشه

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

کسی که بخواد درس بخونه با داشتن گوشی هم میتونه کسی هم که نخواد حتی اگه گوشی و لپتاپ و تلويزيون و همه ...

من اینو صددرصد قبول دارم من پارسال گوشی نداشام و به معنا واقعی وقتمو با برگ هدر میدادم