2777
2789
عنوان

چقد بدم میاد از اونایی که پشت بچشون دعوا میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست
من بچه ندارم ولی…چون داداش کوچیکم و انگار خودم بزرگ کردم به موقعش باشه در حقیقت منم جنگ راه میندازم ...

شما هنگامی که بچه رو بزرگ کردید دفاع از خودش رو یاد بدید نیاز نیست دعوا کنید سرش 

کسی بچه اش رو از چاه پیدا نکرده اما بچه تو برای من عزیز نیست و بچه من برای تو عزیز نیست مگه نه عزیزم؟

باشه ،قرارم نیست چون قراره پنج دقیقه دیگه دوست بشن اجازه بدم اون لحظه به کام اون بچه تلخ شه دیگه بدت ...

پس فردا میرن مدرسه نمیتونن از خودشون دفاع کنن باید یاد بدیم از خودشون دفاع کنن تا خودمون دخالت کنیم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم. من ب بچم گفتم هر کس هر رفتاری باهات کرد توام همون رفتارو باهاش بکن.اگر زدت بزنش اگر فحش داد بگو ...

دقیقا 

من زمانی مادر بشم بچمم اگر نتونست خودم کاری میکنم یاد بگیره 

دوست ندارم یه توسری خور تحویل جامعه بدم حقیقتش 

افرین فحش نده بگه خودتی از این کارت واقعا خوشم اومد

قربونت عزیرم. من از بچه ی بی ادب و لوس واقعا متنفرم و خداروشکر بچمم اصلا نه بی ادب تربیت کردم نه لوس خااااانومه منه😍

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
پس فردا میرن مدرسه نمیتونن از خودشون دفاع کنن باید یاد بدیم از خودشون دفاع کنن تا خودمون دخالت کنیم

مدرسه رو هم مادر کودک مدیریت کنه نزاره خش روی بچه اش بیافته 

جامعه رو هم میخواد مدیریت کنه؟

مثال من به بچه ام ادب یاد دادم به کسی آزار نرسونه فوحش نده یه بچه بی ادب مادر پدرش تربیتش نکردن بیاد بچمو آزار بده و بزنه مقصر اون بچه هست یا مادر پدر کی باید جواب ازار دیدن بچه منو بده ؟باید اون مادر پدر تذکر خیلی خیلی جدی داد تا بچشونو ادب کنن البته من دیدم خانواده های بیشعوری که از بچه وحشی بی ادبشون دفاع میکنن تو تربیتش هم بازم کوتاهی میکنن  که هیچ بازم میگن خوب کاری کردی که فوحش دادی زدی

دقیقا من زمانی مادر بشم بچمم اگر نتونست خودم کاری میکنم یاد بگیره دوست ندارم یه توسری خور تحویل جامع ...

آره واقعا با بچه های هیولای این زمونه جایز نیست بچمون تو سری خور باشه. ولی بی ادب نباشه فقط هز خودش دفاع کنه در برابر ناحقی

مدرسه رو هم مادر کودک مدیریت کنه نزاره خش روی بچه اش بیافته جامعه رو هم میخواد مدیریت کنه؟

جامعه از همین مدرسه شروع میشه دیگه... وقتی از بچگی از تو مدرسه یاد بگیره از خودش دفاع کنه یاد میگیره تو آینده توی جامعه هم از خودش دفاع کنه😊

شما هنگامی که بچه رو بزرگ کردید دفاع از خودش رو یاد بدید نیاز نیست دعوا کنید سرش کسی بچه اش رو از چا ...

من روش تربیتیم فرق داره 

بچه تا بزرگ شه بزارم هزار بلا سرش بیاد؟

اوکی اگه بچه من شروع کننده باشه اگه مادر طرف مقابل چهارتا بار بچمم کنه درسته ناراحت میشم اما باید بپذیره 

در مقابل کارمم توقع دارم اگه بچه یکی دیگه شروع کنه بپذیره 

بچه تا کوچکه ذات ادمارو تشخیص میده مگه ؟من اگر به عنوان یه بزرگتر یادش ندم از ارواح بزرگ بشه که یاد نمیگیره ریشه هرچی در کودکی 

بله ولی اگر درست هرچیو یاد بچه بدیم وقتی سن مدرسه برسه خودش از پس خودش برمیاد 

شما فرض کن یکی از همکلاسی هاش بیوفته به جون بچه 

حالا بچه شما هرکاریم که بکنه وقتی تربیت مقابل درست نیست شما مجبوری بری حال همکلاسیشو بگیری چون مادرش کم کاری کرده 

من روش تربیتیم فرق داره بچه تا بزرگ شه بزارم هزار بلا سرش بیاد؟اوکی اگه بچه من شروع کننده باشه اگه م ...

حرفات درسته 

ولی چرا مادر بچه بارش کنه چرا خودت بچه بارش نکنه ؟

من از سن ۶ سالگی میرفتم نین جوتسو تنهایی بعدها فهمیدم مادرم قایمکی دنبالم میومده ولی خودش رو نشون نمی‌داده 

این باعث شد من توی سن ۱۶ سالگی واردات خودم رو داشته باشم اگه مادرم میومد دنبالم و حواس هی بمن بود نمیتونستم روی پای خودم وایستم وابسته اش میشدم 

غیر از اینه؟

حرفات درسته ولی چرا مادر بچه بارش کنه چرا خودت بچه بارش نکنه ؟من از سن ۶ سالگی میرفتم نین جوتسو تنها ...

نه مام مطمئنا قرار نیست تا بچه یکی دیگه به بچمون گفت تو دعوا کنیم که عزیزم ماهم به جاش 🖐🏻