2777
2789
عنوان

از کی باید ناخن و مژه ام ریمو کنم

116 بازدید | 22 پست

باردارم دیگه اوایل پنج ماهم

دیگه وقتش ناخنم ریمو کنم حس میکنم واسه بچه بد باشه 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

۵ماهه ریمو نکردی؟ یعنی رشد نداشته اصلا یا خراب نشده مژه هات

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🫤هر ماه میرم ترمیم

خب اواخر پنج ماهگی بردار 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

کاش از ماه اول همه رو ریمو میکردی

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
کاش از ماه اول همه رو ریمو میکردی

اخه پرسیدم گفتن طوری نیست 

شوهرمم خیلی دوسش داره🫤😂 الان گفت بپرس شاید نخواد برداری 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
اخه پرسیدم گفتن طوری نیست شوهرمم خیلی دوسش داره🫤😂 الان گفت بپرس شاید نخواد برداری

امان از این شوهرها

خوب نه ماه تحمل میکرد

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

میگن سه ماه اول ریسک نکنید

دیگه برنداشتی کلا برندار

من خودم اعتقاد ندارم رنگ و کاشت آسیب میزنه ، ریموو هم نخواهم کرد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan