2777
2789
عنوان

از کی باید ناخن و مژه ام ریمو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 22 پست
امان از این شوهرهاخوب نه ماه تحمل میکرد

بخدا خودش برام نوبت میگیره😑😑😅😂الانم ناراحت شده میگه برش داری میخوای چی بزاری 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
میگن سه ماه اول ریسک نکنیددیگه برنداشتی کلا برندارمن خودم اعتقاد ندارم رنگ و کاشت آسیب میزنه ، ریموو ...

رنگ نکردم اینا هم انجام دادم با ماسک و تهویه بوده که چیزی وارد ریه ام نشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگ نکردم اینا هم انجام دادم با ماسک و تهویه بوده که چیزی وارد ریه ام نشه

خب دیگه

سه ماه اول میگن ریسک نکنید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب دیگهسه ماه اول میگن ریسک نکنید

😅🤧راستش دلم میخواد نماز بخونم اینطوری دارم پافشاری میکنم بگم بد برش دارم شوهرم گیر نده عاشق ناخن بلند قرمز😅

😅🤧راستش دلم میخواد نماز بخونم اینطوری دارم پافشاری میکنم بگم بد برش دارم شوهرم گیر نده عاشق ناخن ب ...

با کاشت اعتقاد نداری؟

راستش در این زمینه نظری ندارم . اعتقاد مذهبی ندارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

😅🤧راستش دلم میخواد نماز بخونم اینطوری دارم پافشاری میکنم بگم بد برش دارم شوهرم گیر نده عاشق ناخن ب ...

عزیزم هر نوع مواد شیمیایی از لاک و مواد حاوی سرب جزو مواردیه که تحقیقات میگن رو جنین میتونه اثر سو داشته باشه مخصوصا سه ماه اول مهمترین قسمته بارداریه

عیراینکه حیف این روزای معنویت نیست که خدارو عبادت نمیکنی و غسل به درستی انجام نمیدی؟

با کاشت اعتقاد نداری؟راستش در این زمینه نظری ندارم . اعتقاد مذهبی ندارم

منم ندارم🥲 اما خیلیا میگن غسل صحیح نیست مثلا همین کامنت بالا

منم ندارم🥲 اما خیلیا میگن غسل صحیح نیست مثلا همین کامنت بالا

واسه همین گفتم نظری ندارم