2777
2789
عنوان

اولین بار بود از سرخ کن بدون روغن استفاده کردم چقدر خوب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 85 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتلت که فکر نکنم خوب ضهولیسوسیس و سیب زمینی و اینا ما میریزیم توش عالیهههیه ذره روغن هم بمال بهشون ب ...

من در حد چرب کردن روش با قلمو روغن زدم ما دوست داشتیم کتلت رو ولی سلیقه ای چون با وقتی تو روغن سرخ میشه فرق میکنه مزش 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
من در حد چرب کردن روش با قلمو روغن زدم ما دوست داشتیم کتلت رو ولی سلیقه ای چون با وقتی تو روغن سرخ م ...

خوبه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

مبارک باشه من عکس ندیدم، مارکش چیه چقدر خریدی؟ چند لیتریه؟

عزبزم گوسونیک برا من مدل ۷۵۷ که دو المنتی ۴۸۰۰ 

۶ و نیم لیتری. خیلی راضی بودم اش

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
ماهی و مرغ چی؟

آها راستی یادم رفت بگم

بال و بازو رو هم مامانم می‌ذاره روی گاز با آب به ذره که پخته شه روش روغن و ... می‌زنیم میذاریم اونم عالی میشه

این روش بالا رو یکبار فقط امتحان کردیم قبلش همینجوری می‌داشتیم داخل

مزه دار کن قشنگ خوشمزه میشه نترنسید

روغن یکم بزنید حتما 

ما صرفا برای اینکه کارمون راحت شه خریدیم وگرنه روغن رو میزنیم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

ماهی و مرغ چی؟

تازه خریدم اولین غذا بود امشب گذاشتم بقیه رو تست نکردم هنوز ولی فک کنم همه چی خوب بشه 

مزه ش چطور میشه؟طعم غذا عوض نمیشه؟

مزش واقعا خوب بود ب نظر ما من همسرم بد غذاس ولی خیلی خوشش اومد 

اما طعمش با کتلت تو روغن زیاد سرخ شده فرق داره نه اینکه بد باشه ها ولی متفاوته 

ممنونم جواب دادی انشاالله با دل خوش و تن سالم همیشه ازش استفاده کنی

مرسی قربونت