2777
2789
عنوان

اولین بار بود از سرخ کن بدون روغن استفاده کردم چقدر خوب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 85 پست
کاش پاک نکنن اخه واقعن سوال با سرخ بدون روغن پخت غذا چطوریه

پاک نکردم هست تو تاپیک

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
سیب زمینی ها رو هم با سرخکن بدون روغن پختین؟

اره عزیزم فک میکردم حالت تنوری بشه ولی مثل سرخ شده بود که من دوست داشتم البته خود دستگاه چد حالت داره حالت ترد و سرخ شده ک من خودم اینجوری تنظیم کردم 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماعم پارسال خریدیم خیلی راضییم و کاربردیهمصرف روغنمون به کمتر از نصف رسیده

غذاهایی که میپزین ترد میشن یا مزه ابپز میدن؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره عزیزم فک میکردم حالت تنوری بشه ولی مثل سرخ شده بود که من دوست داشتم البته خود دستگاه چد حالت دار ...

سیب زمینی ها معلومه خوب و برشته شدن 

نوش جان

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سیب زمینی ها معلومه خوب و برشته شدن نوش جان

مرسی عزیرم 

غذاهایی که میپزین ترد میشن یا مزه ابپز میدن؟

ترد میشن

با آبپز خیلی فرق داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

آره سرخکن عالیه.  من سرخکن و زودپز برقیم رو بیشتر ازسایر وسایلم دوست دارم.     ولی اسی جان سرخکن من از همین مال شماست. خیلی کوچکه.  پشیمون شدم.   مارکش عالیه و دو المنت بودنش.  ولی سایزش نه.    

بنظرم هرکس می گیره. ۸ به بالا بگیره

نوش جان منم به خرید سرخ کن داشتم فکر میکردم ممنون از تاپیکت

مرسی گلم منم چون خودم دو دل بودم برا خریدش گفتم بیام بگم که خوبه که اگر کسی شک داره بگیره 

آره سرخکن عالیه. من سرخکن و زودپز برقیم رو بیشتر ازسایر وسایلم دوست دارم. ولی اسی جان سرخکن من ...

اره چون کتلتا کامل جا نشد و دو سری زدم و پیتزا جا نمیشه داخلش