2777
2789
عنوان

اولین بار بود از سرخ کن بدون روغن استفاده کردم چقدر خوب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 85 پست
کتلت ها انگار دورش برشته شده وسطش خام نیست؟؟؟یکدست نیست چرا؟

خام نبود قشنگ پخته شده بود سری اول بود میزاشتم تایمش دستم نبود احتمالا یکم بیشتر بمونه طلایی تر میشه 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتلت ها انگار دورش برشته شده وسطش خام نیست؟؟؟یکدست نیست چرا؟

کتلت لامصب باید توروغن فراوون بغلطه هووووم😋😂😂

ولی واسه سیب زمینی سرخکرده فکر کنم خوب باشه منم باید بگیرم. بچه هاخیلی دوست دارن ماهی یبارو درست میکنم واسشون ولی خب بیشتر نه دیگه

من موندم بخرم یا نهتستر دارم

من خودم تستر ندارم نمیدونم کاربردش با سرخ کن یکیه یا نه ولی از این راضی بودم خودم خیلی شک داشتم تو خریدش

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
کتلت لامصب باید توروغن فراوون بغلطه هووووم😋😂😂ولی واسه سیب زمینی سرخکرده فکر کنم خوب باشه منم باید ...

با کتلی ک تو روغن سرخ میشه خیلی فرق داشت ولی کلی سالم تره دیگ فقط با قلمو یکم روش چرب شده 

من تستر دارم بخرم ؟

والا نمیدونم تستر با این کاربردش یکیه یا نه من خودم ندارم تستر 

با فر فرق داره سرخکن؟چون تستر همون فره

اره من فر دارم به نظرم خیلی فرقشه 

کتلت و سیب زمینی دیگ لازم نبود کلی پای گاز وایسم خودش بدون روغن درست شد راحت

کتلت که فکر نکنم خوب ضه

ولی

سوسیس و سیب زمینی و اینا ما میریزیم توش عالیههه

یه ذره روغن هم بمال بهشون بدون روغن بد مزس

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

سینه فر میمونه تستر

اره فکر کنم تستر کاربرد این سرخ کن رو نداشته باشه چون من خودم فر دارم ب نظرن خیلی فرق دارن