2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دکتر نمیری درمان کنی چن سالته

خیلی دکتر میرم اصلا درست نمیشه ۵ماهه پری نشدم رفتم دکتر ماه دوم امپولم زدم بازم نشدم باز رفتم دکتر سونو و از گرفتن مشکلی ندارم دیگ امروز پری شدم بعد از ۵ماه گفتم سیاهدانه بخورم بلکه تنظیم بشع

مممممم
فکر نکنم با این کارها تنظیم شه دکتر زنان برو چک کنه دلیل رو متوجه شی

خیلی زیاد رفتم هیچ مشکلی نیس فقط یه کوچولو تنبلی آرم که اونم هر دکتری رفتم گفتن خیلی کمه تنبلیت که باعث پریود نشدن نمیشع

مممممم
خیلی دکتر میرم اصلا درست نمیشه ۵ماهه پری نشدم رفتم دکتر ماه دوم امپولم زدم بازم نشدم باز رفتم دکتر س ...

تنبلی داری ؟!

مرتب ورزش ها تمرین هایس ک برای تنبلی تخمدان هست انجام خودتو به داروامپول نسپار 

دمنوش نعناع فلفلی بخور دمنوش زنجبیل و دارچین بخور دمنوش رازیانه بخور خیلی خیلی بهتر از این دارو هاش 

فکر نکنم با این کارها تنظیم شه دکتر زنان برو چک کنه دلیل رو متوجه شی

اگه کاربریتون تگ نمیشه تاپیک آخر نینی یار پنج برای شماست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خیلی زیاد رفتم هیچ مشکلی نیس فقط یه کوچولو تنبلی آرم که اونم هر دکتری رفتم گفتن خیلی کمه تنبلیت که ب ...

ورزش کن قند مصنوعی حذف کن 

روزی دو ساعت پیاده روی عالیه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    کاربری که کاربریش تگ نمیشه 🤍

تنبلی داری ؟!مرتب ورزش ها تمرین هایس ک برای تنبلی تخمدان هست انجام خودتو به داروامپول نسپار دمنوش نع ...

اره ۵ماهه دارو میخورم اثری ندیدم دیگ تصمیم گرفتم با اینجور چیزا یکم سر کنم 

برا چای نعنا فلفلی باید خود نعنا سبزش باشه من عرقشو دارم کشیدم میش ازون استفاده کنم؟

مممممم