قبول ندارم.من موهام لخته پوستم خوبه دندونام خوبه ناخنامم همینطور ولی حس میکنم خوشگل نیستم
اههه بنظر من تو خیلیم دختر زیبایی هستی چون خیلی مهربونی و ذاتت زبباست و همین روی ظاهرت هم موثره
خوبی عزیزم؟ بهتری؟🥰♥️
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
طرف تو بیابون با پوست از خشکی ترکیده اما همین که نگاهت به چشماش بخوره محوش میشی
به نظرم هیچی به اندازه چشم قشنگ نیست
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
ولی اخ از چشم ها طرف تو بیابون با پوست از خشکی ترکیده اما همین که نگاهت به چشماش بخوره محوش میشی به ...
وای دقیقا
بعضی چشما سگ دارن
بعضیاشون میخندن
🥴🥺🥰♥️
من بزرگترین لطفی ک ب خودم کردم کوتاهیه موبود.ببین ب قدری حس خوب ب ادم میده و چهرتو عوض میشه ک انگار ...
دقیقا منم یه مدته شدیدا لاغر شده بودم کلا موهام صورتم رو گم کرده بود با اینکه خیلی بلند نبودن کوتاه کردم تازه دیدم چی هستم واقعااا از این رو به اون رو شدم
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
اصلا خیلی به نظرم چشم عجیب ترین و شگفت انگیز چیز توی چهره اس
ولی اخ از چشم ها طرف تو بیابون با پوست از خشکی ترکیده اما همین که نگاهت به چشماش بخوره محوش میشی به ...
واقعا درسته امروز بیرون بودم، خسته بودم نشستم دوتاپسرنوجوون نزدیک15سال اومدن ردشدنی یکیشون به اون یکی کفت چشماش و دیدی
من😑😨
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭