2777
2789
عنوان

قبول دارید هشتاد درصد زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 50 پست

بینی نگفتی

ب نظر من تماممم جزییات صورت و بدن ادم باعث زشتی و زیبایی میشه شما فک کن ی غبغب ساده فک چونه 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناخن چرا ؟ اون پایین نشسته نون و ماستشو میخوره

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
بینی نگفتیب نظر من تماممم جزییات صورت و بدن ادم باعث زشتی و زیبایی میشه شما فک کن ی غبغب ساده فک چون ...

درسته ولی من مهما رو گفتم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
قبول ندارم.من موهام لخته پوستم خوبه دندونام خوبه ناخنامم همینطور ولی حس میکنم خوشگل نیستم

از چشم من که ندیدمت بنظرم خیلی خوبی ماشالا

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

مو پوست دندان

همش نیستا

طرف بینی اندازه فنجون داشته باشه با لب های باریک و چشمای اندازه عدس و صورت بی ریخت

ولی دندونا مرتب، مو ها شلاقی، پوست بدون جوش

واقعا زیباست؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄