2777
2789
عنوان

قبول دارید هشتاد درصد زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 50 پست
واقعا درسته امروز بیرون بودم، خسته بودم نشستم دوتاپسرنوجوون نزدیک15سال اومدن ردشدنی یکیشون به اون یک ...

😂 منم یه مدت خیلی ماسک میزدم

اون روز ماسک زده بودم حالم خوب نبود

پسره برگشت ببینه کی پشت سرشه، یه ده ثانیه ای زل زد فقط

😂 روم نشد نگاهش کنم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

واقعا درسته امروز بیرون بودم، خسته بودم نشستم دوتاپسرنوجوون نزدیک15سال اومدن ردشدنی یکیشون به اون یک ...

اره دقیقا من همیشه اول به چشم دقت میکنم 

واقعا قشنگ و زیباست 

مشخصه چشمای شمام خیلی زیباست که تعریف کردن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂 منم یه مدت خیلی ماسک میزدماون روز ماسک زده بودم حالم خوب نبودپسره برگشت ببینه کی پشت سرشه، یه ده ...

ولی بخدا به لحظه تنگ کردم من پیرزن اونا جای نوه های منن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ولی بخدا به لحظه تنگ کردم من پیرزن اونا جای نوه های منن

متوجه منظورتون نشدم؟ چرا هنگ کردید؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

متوجه منظورتون نشدم؟ چرا هنگ کردید؟

گفتم که عزیزم ازدوتابچه انتظارنداشتم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
گفتم که عزیزم ازدوتابچه انتظارنداشتم

اهان منظورتون من و پسره بود؟