2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9844 بازدید | 210 پست
خب چرا باید دروغ بگه. مگه بهش پول میدن. دیگه هرکی یچی میگه هی نگین دروغه یا راسته. اصلافرضا دروغ. هی ...

خخخخ باش جلو زبونمو میگیرم🤣🤣🤣

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین الانم خیلی از اوناییکه زودباورن تاپیک رو باور کردن

چیش غیر قابل باوره ؟

اخیرا همین اتفاق تو اقوامم افتاده 

با این تفاوته که بچه پسر بوده و خودکشی کرده 

بعد چیزی که اسی میگه دور از ذهن نیست

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

خب چرا باید دروغ بگه. مگه بهش پول میدن. دیگه هرکی یچی میگه هی نگین دروغه یا راسته. اصلافرضا دروغ. هی ...

اون قبلیا که سرکار بودیم بهشون پول میدادن

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
عزیزم من تو اینذت میبینم که با داداشم ازدواج میکنید و دوتا بچه میارید 😁😁

هیچوقت نفهمیدم خدا چرا بام اینکارو میکنه. هیچوقت هیچ کاربدی نکردم و ادم بدذاتی نبودم خداخودش بهترمیدونه😭

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

چیش غیر قابل باوره ؟اخیرا همین اتفاق تو اقوامم افتاده با این تفاوته که بچه پسر بوده و خودکشی کرده بع ...

دور از ذهن نیست ولی اسی بخاطر عمو بچه ها سراغ بچه ها نرفت

عمو گفته پسرتو میکشم

بعد ۱۷ سال با ی ویس به عروسی دخترش دعوت شد آخه چطوری؟

پس تهدید های عمو چی شد

پس این ۱۷ سال بی خبری با ی ویس حل میشد؟پس چرا ۱۷سال دوری کرد از بچه هاش؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

انشاالله بسلامتی و دل خوش

ممنونم عزیزم چقدر خوبه امثال شما هستید تو سایت ی سری اومدن بد و بیراه و مسخره

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دور از ذهن نیست ولی اسی بخاطر عمو بچه ها سراغ بچه ها نرفتعمو گفته پسرتو میکشمبعد ۱۷ سال با ی ویس به ...

عزیزم شرایط نداشتم قبل این دخترم حالا که داره مستقل میشه خودشم رغبت داره به ارتباط چراغ سبز نشون داد بعدم داستان ویس مفصله به خدا ترسیدم تاپیک بزنم گفتم ی عده از خدا بیخبر باز میان میگن سریال و سناریو و....

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دور از ذهن نیست ولی اسی بخاطر عمو بچه ها سراغ بچه ها نرفتعمو گفته پسرتو میکشمبعد ۱۷ سال با ی ویس به ...

من یکی از اقوامم دقیقا همین اتفاق افتاده براش 

چند ساله که طلاق گرفته

دو قلو داشت 

حالا پسر ۱۷ سالش خودکشی کرده

شوهر سابقشم مدام تهدید میکنه که حق نداری بچه ها رو ببینی

این خانوم بعد ۱۷ سال با دخترش ارتباط گرفته

دقیقا به همین سرعتی که اسی با بچه اش ارتباط گرفت اونم با دخترش صمیمی شد

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨