2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8709 بازدید | 203 پست
سناریو های خوبی مینویسی..برو تو کارش از نی نی سایت به درامدی نمیرسی🤣

برو پی کارت حوصله ندارم سم خالص

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا برای دروغ گفتن سیاست ندارید؟ میزاشتی یکی دوماه دیگه اونوقت پربازدید میشد

همین الانم خیلی از اوناییکه زودباورن  تاپیک رو باور کردن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

عزیز دلم امیدوارم به زودی عروسی کنی 🥲♥️

ممنون ولی فک نکنم خداکسیوبیاره تو زندگیم. بش گفتم خدایا اگه تاسال دیگه ارزومو براورده نکردی منو بکش. بلاخره این حق طبیعیم هست اگه نه چرا منو بدنیا اوردی بش گفتم کمکم کن😭😭😭

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

برو پی کارت حوصله ندارم سم خالص

سم خالص؟ بنظرم این ادبیات به یه خانم ۴۰ ساله نمیخوره و به احتمال زیاد کمسن تر باشی

خواهشا واسی فهم کاربرا ارزش قائل باشین

چطوری انتظار دارین باور کنیم

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

همین الانم خیلی از اوناییکه زودباورن تاپیک رو باور کردن

خب چرا باید دروغ بگه. مگه بهش پول میدن. دیگه هرکی یچی میگه هی نگین دروغه یا راسته. اصلافرضا دروغ. هیچی نگین جلو زبونتون بگیرین

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

سم خالص؟ بنظرم این ادبیات به یه خانم ۴۰ ساله نمیخوره و به احتمال زیاد کمسن تر باشیخواهشا واسی فهم کا ...

کسی مجبورت نکرده عزیزم باور کنی میتونی ترک کنی نمیتونید دلداری بدید حداقل نمک روی زخم ادم نپاشید 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ممنون ولی فک نکنم خداکسیوبیاره تو زندگیم. بش گفتم خدایا اگه تاسال دیگه ارزومو براورده نکردی منو بکش. ...

عزیزم من تو اینذت میبینم که با داداشم ازدواج میکنید و دوتا بچه میارید 😁😁

خب چرا باید دروغ بگه. مگه بهش پول میدن. دیگه هرکی یچی میگه هی نگین دروغه یا راسته. اصلافرضا دروغ. هی ...

نمیدونم چرا اینقدر سنگدلن ی سری