2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خیلی حسوده بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5975 بازدید | 156 پست
بنده خدا پدرش میره سمتش این رو نمیده من همش بهش توضیح میدم که بابا دوست داره و بهش احترام بزار و..

ببخشید اینو میگم، ممکنه دخترتون کنار پدرش احساس امنیت  نکنه   امیدوارم متوجه منظورم شده باشید ازون  لحاظ مطمین بشید که مشکلی نبوده باشه  حتی یک لمس بد بدون غرض  ،ممکنه ما رو از چشم فرزندمون بندازه،یا ممکنه ایشون بزور بچه رو بغل و بوس میکنن  و بچه احساس امنیت نداره

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

عزیزم دخترت ۹ سالشه...به سن تکلیف رسیده،،،دیگه بزرگ شده....

باهاش قاطع برخورد کن...ونزار به این کارش ادامه بده.....من ۴ تا بچه دارم.بقرآن یادم نمیاد اصلا یکی از بچهام پیش ما خوابیده باشه...ما وقتی چایی میخوریم..شوهرم به بچها میگه سینی چایی رو بردارید برید تو اتاق خودتونو درس بخونیدهمونجا هم چاییتونو بخورید...در حالی که بین شوهرمو بچهام رابطه ی عاطفی وجود داره....شوهرم پدر فوق العادهعیه...یا وقتی بچها تی،وی تماشا میکنن شوهرم میگه چایی رو بردار بریم آشپزخونه بشینیم و صحبت کنیم.....

حالا بنظر من این وسط شوهر شما هم بی تقصیر نیست...شوهرت باید بگه دخترم برو سر جای خودت...برو اتاق خودت....وقتی شوهرت هیچی نمیگه دخترت فکر میکنه باباش خوبه...شما بدی...شما نمیخای اون اونجا بخوابه...از شما متنفر میشه..با شما لج میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید اینو میگم، ممکنه دخترتون کنار پدرش احساس امنیت نکنه امیدوارم متوجه منظورم شده باشید ازون ...

موردای دیگه رو مطمئنم اما خط آخر حرفتون درسته به زور بغلش میکنه و بوسش میکنه و اینم داد و هواری راه میندازه که نگو و با گریه از بغلش میاد بیرون ببخشید شما روانشناس هستید؟خیلی خوب راهنمایی می کنید ممنون

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
نگران نباش به سرمون میاد😂😂😂😂💔🥺

من از الان افتادم قلط کردم هعی میگم ببخشیدم که به سر خودم نیاد🤣🤣🤣

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

پسر منم ده سالشه وسط منو باباش میخوابه بچه ک بود عمه هاش می ترسوندنش میخندیدن الان بچم شبا هنوز میتر ...

عزیزم رو این رفتار پسرت کار کن....پسرت بزرگه...شاید شما و شوهرتون خوابتون نمیاد و میخاین باهم صحبت کنید...مگه پسرت باید بفهمه چه حرفایی بین شما و پدرش ردوبدل میشه......من از ۲ سالگی بچهامو جدا کردم....دوست ندارم شاهد صحبتامون باشن

به پسرت بگو بزرگ شدی..برای خودت مردی شدی..باید مواظب مامان باشی...برو تو اتاق خودت بخواب

خانما بچه من ۴ سالشه این رفتارش عادیه که نمی‌ذاره به پدرش نزدیک بشم؟؟؟

نه طبیعی نیست

رفتار پدرو مادر اصلا به بچه مربوط نمیشه....

بچها همه چیزو میفهمن و درک میکنن.....از همین الان جلوی حسادتشو بگیر

موردای دیگه رو مطمئنم اما خط آخر حرفتون درسته به زور بغلش میکنه و بوسش میکنه و اینم داد و هواری راه ...

خواهش میکنم   رشته تحصیلیم  مرتبطه با روانشناسی ،عزیزم  از همین الان  به همسرتون تذکر بدید به حریم شخصی بچش احترام بزاره میدونم ایشون از روی علاقه ی پدرانه دخترشو بغل میکنه  اما  بچه واقعا اذیت میشه بعضی بچه ها لمس کردنو دوس ندارن ،دختر منم همینطوره  به هیچ وجه دخترتونو بزور نبوسید ،نکِشید ،بغلش نکنید ،بزارید هر موقع خودش دوست داشت ،در حدیکه خودش دوست داشت بیاد سمت شما و پدرش و اگر طلب نوازش و بغل کرد ،اروم نوازش و بغلش کنید بازم محتاطانه   چون  اگر بدون خواست خودش باشه ، اسیب روانیش کمتر از تجاوز نیست  ،دخترتون  لمس رو دوست نداره  اینو جدی به همسرتون تذکر بدید   بجاش براش وقت بزارن و بازی کنن   کم کم خودش میگه  بابا ،مامان بیا بوسم کن😉

باباش بهش میگه برو تو اتاق خودت با گریه و زاری اگه بره

تو این سن ترس از تنهایی و تاریکی  دارن ،بنظرم هر سه تو حال کنار هم بخوابید   نزار دخترت در آینده فوبیا پیدا کنه ،حساس نشو  بالاخره بزرگ میشه  ازتون جدا میشع  حتی ژاپنی ها  بچه هاشونو تا ۱۰ سالگی پیش خودشون میخوابونن  

نه دختر من حسوده اینو خودم متوجه میشم

ببخشیدو  تربیت نادرست شما قطعا باعث حسادتش شده  ،از اول که بدنیا اومده که حسود نبوده ،لطفا  نقص در  فرزند پروریتون رو گردن  طفل معصوم نندازید و بهش برچسب حسادت نزنید