اینجور مواقع فقط یه جیز مبگم که ربطی به دینو مذهبو امید نداره، خودکشی های عجیبی وجود داشته که طرف صد درصد مطمئن بوده میمیره و انجام میده اما یک درصد زنده مونده با معلولیت زنده میمونه. فرض کن فلج شدی نمیبینی و نمیشنوی و فقط،زنده ای ولی نزدیکانت حالا یا بیمارستان های خیریه نگهت داشتن و دارن رسیدگی میکنن بهت هم خودت زجر میکشی هی روزی چندبار میکشنوننت دسشویی هم اونا اذیت میشن هم خودت ک حتی دستتو نمیتونی تکون بدی خودتو بکشی و حتی نمیتونی نفستو نگه داری تا خفه شی چون صرفا غش میکنی و بدن به روال خودش ادامه میده و دوباره تنفس شروع میشه از یه جایی به بعد خیلی هم تقلا کنی هی میبندنت به قرص آرامبخشو هی چرت خرگوشی میزنی و ممکنه با این وضع ۱۰۰ سالم عمر کنی
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بنابراین خودکشی کلا کنسله به نظرم طبق قوانین احتمالات حالا شرعیش و منطقیش نه .چون طرفی که به این حد رسیده دیگه شرعو منطق نمیفهمه
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیقادوست من خودکشی کرد خودشو انداخت جلو تریلیهمینجوری فلج شداز دست مادرشوهرش و شوهرش خود کشی کردبعد ...
😓😓😓خدای من
یاد یه دکتری هم افتادم پسرش قرص برنج خورده بود دکتره گریهههه میکرد میگفت پسرم در حالی که التماس میکر ...
خیلیا تازه غیر اصل پیدا کردن و مسموم شدن به بدبختیاشون دردای دیگم اضافه شده