2777
2789
عنوان

دکتر عوضی به بدنم دست کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 47 پست

نکنه فکر کردی  انجلیناجولی ای ک دکتر بت نظر داشته باشه انقد واسه دکتر ریختن ک تو حتی ب چشمش نمیای توهم نزن واسه پربازدیدی😂😂😂

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من خودم میدونستم مشکلم چیه چون ازمایش خون و ادار و سونو از قبل انجام دادم میدونستم  پزشک عمومی بلد نیست حالم خیلی بد بود مسکن و هیچی تاثیر نداشت تب و لرز داشتم رفتم دکتر یه چیز قوی برای درد و لرز بده ماینه نمیخواست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا دلیلی برای ماینه نبود من کلیم درد میکرد اسهال استفراق نبودم از اول حرفم رو گوش میداد مسکن میداد

بهش گفتي كليه 

خب بايد معاينه كنه ببينه درد رو كجا حس ميكني

از نظر تو كليه هست شايد اون درد رو جاي ديگه تشخيص بده

مگه دكتري 

من خودم میدونستم مشکلم چیه چون ازمایش خون و ادار و سونو از قبل انجام دادم میدونستم پزشک عمومی بلد ن ...

اگه مثلا اپانديس باشه بهت مسكن بده تا درد رو نفهمي بعد بتركه بميري!؟

اگه انقد دكتري تشريف ببر داروخانه نه درمانگاه

من خودم میدونستم مشکلم چیه چون ازمایش خون و ادار و سونو از قبل انجام دادم میدونستم پزشک عمومی بلد ن ...

خب همون اول میگفتی دکتر فلان مشکل رو دارم حالم بده لطفا آمپولی سرمی دارویی چیزی بدین از این حال بدی یکم بهتر بشم

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
اگه مثلا اپانديس باشه بهت مسكن بده تا درد رو نفهمي بعد بتركه بميري!؟اگه انقد دكتري تشريف ببر داروخان ...

من اپاندیس هم عمل کردم ماینه نداشت ازمایش خون و سونو خیلی اروم داشت محکم فشار بدن که میترکه 

پزشک عمومی با 7 سال درس خوندن بیسواده و هیچی نمیفهمه بعد شما میفهمی😂

خب همون اول سونو و ازمایشت نشونش میدادی😂

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

خوب (ماینه) اون شوهرت بجای درمانگاه می بردت بیمارستان خودشون دکتر متخصص میاوردن بعدم اگر آزمایش و ... دادی میدونستی مشکلت چیه چرا قبل از اینکه به این حال بیفتی اقدام نکردی داری دروغ میگی

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺