2777
2789
عنوان

دکتر عوضی به بدنم دست کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 47 پست
حالا همچین مالی ام نیستی ک دکتری ک ۷ سال درس خونده باشه بتو چشم داشته باشه ولی خوب اعتماد به نفسی دا ...

تازه با شوهرشم رفته درمونگاه😂

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا دلیلی برای ماینه نبود من کلیم درد میکرد اسهال استفراق نبودم از اول حرفم رو گوش میداد مسکن میداد

تو سواد خوندن نوشتن نداری ب دکتر میگی بی‌سواد حتی معاینه و استفراغم بلد نیستی بنویسی

عزیزم برای این موارد دکتر زنان برو......مثلا قسم خورده ان....خجالت نمیکشن...حرام بشه بهش اون درسی که ...

تو کشور ما قسم خورده ها لگدم میزنن این که چیزی نیست 💔

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اصلا دلیلی برای ماینه نبود من کلیم درد میکرد اسهال استفراق نبودم از اول حرفم رو گوش میداد مسکن میداد

حالا شما حرص نخور برو( استفراقت) و بکن خوبه خودتون از دکتره بی سواد ترین😂😂😂😂

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

واااا

بیسواد مثل که شمایین😅برای اسهال استفراغ که معاینه نمیکنن!!

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

همیشه درد پهلو و شکم و ..با معاینه همراهه.و اتفاقا خیلیم فشار میدن تا تشخیص بدن کدوم اندامه..معده اس یا طحال یا صفرا و...با فشار دادن نوع التهاب رو متوجه میشن ک تجمع ابه یا گاز