2777
2789
عنوان

دیگه اصلا دوست ندارم برم سرکار

144 بازدید | 12 پست

پرستار طرحیم خیلی شیفتا زیاد و سنگینه محیط کارمو دوست ندارم اصلا از پرستاری زده شدم دلم نمی‌خواد دیگ برم سرکار افسردگی گرفتم از وقتی طرحمو شروع کردم

یه سوال شما پرستارا مطب هم میرید برای کار. ؟ 

علاوه بر بیمارستان مطب هم میرید ؟

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز همش داشتم به این فکر میکردم کاش زمان برمیگشت عقب عین آدم درس می‌خوندم پرستار میشدم 

پرستاری عشقمه 

آخه این شرط معدل کوفتی چی بود گذاشتن وگرنه تو همین سن بالامم باز می نشستم می‌خوندم 

خوشبحالت

امروز همش داشتم به این فکر میکردم کاش زمان برمیگشت عقب عین آدم درس می‌خوندم پرستار میشدم پرستاری عشق ...

عقلت کمه مگ عزیزم پرستاری یعنی بیگاری برای ملتی ک قدرتو نمی‌دونن با حقوق پایین و شنیدن هر روزه فحش و توهین

اون شاید تمدید زده مدرکش آزاد شه

اینطور ک خوندم مث اینکه خودشون خواستن 

طرح بدترین دوران پرستاریه سابقت بره بالا درست میشه

الان فقط خسته ای نیاز داری ب استراحت

بهش فک نکن دختر درست میشه 

Off از ۶/۱۹🙃💕
عقلت کمه مگ عزیزم پرستاری یعنی بیگاری برای ملتی ک قدرتو نمی‌دونن با حقوق پایین و شنیدن هر روزه فحش و ...

عزیزم شغلت مقدسه داری به مردم خدمت می‌کنی برای جامعه مفیدی 

همه چیز پول نیست 

خدمت به جامعه حس ارزشمندی میده به آدم خصوصا مشاغل پرستاری و پزشکی که سلامتی مردم تو دست شماهاست به خودت افتخار کن 

اگرم دوس داشته باشی راحت میتونی مهاجرتم کنی 

بخدا قسم اگه جای تو بودم هیچ غصه ای دیگه نداشتم 

ما با سابقه های بخشمونم بدبختم فقط عادت کردن ب بدبختی

ای بابا ☹

بیمارستان شما بد نیست؟ 

من دختر عمم هم طرحیه اورژانسه بیمارستان شلوغه خیلی راضیه از درامدش گفت با تعرفه ۲۴ شده و پایش ۱۸ تومنه 

بیمارستان شما کم نمیده؟

Off از ۶/۱۹🙃💕