2777
2789
عنوان

به خونه زندگی مون که نگاه میکنم از بابام متنفر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست
اخه چکار برام کردن که شکرگزار باشم بابتشون من همیشه رو پای خودم وایسادم هیچ وقت حس نکردم خانواده و پ ...

توبراشون یه کاری بکن اگر میتونی منم خودم حال و روز خوبی ندارم اونارو که نمیتونی تغییر بدی خودتو تغییر بده 

توبراشون یه کاری بکن اگر میتونی منم خودم حال و روز خوبی ندارم اونارو که نمیتونی تغییر بدی خودتو تغیی ...

از آسمون به زمین میباره نه از زمین به آسمون

توانایی من دراون حد نیست وگرنه حتما شرایط رو تغیید میدادم

بعدم من چرا باید تا اون بی عرضگی پدرم رو بدم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از آسمون به زمین میباره نه از زمین به آسمونتوانایی من دراون حد نیست وگرنه حتما شرایط رو تغیید میدادم ...

تاوان چیه اگرمیتونی بکن دعات میکنن زندگیت بهتر میشه تازه خواهر برادرت هم خوشحال میشن چندسالته

تاوان چیه اگرمیتونی بکن دعات میکنن زندگیت بهتر میشه تازه خواهر برادرت هم خوشحال میشن چندسالته

عزیزم من حقوقم ۱۰ تومنم نیست آخع چکار بکنم از پس خرجای خودمم برنمیام

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
عزیزم من حقوقم ۱۰ تومنم نیست آخع چکار بکنم از پس خرجای خودمم برنمیام

من با ماهی یک و پونصد دارم زندگی میکنم مجردم و نون خور بابامم ده تومن پول کمی نیست ما یه خونواده چهارنفره ایم با حقوق بازنشستگی منتها یه خونه قدیمی از خودمون داریم بارفت اومد دنبال قر و فر هم نیستیم نگفتی چندسالته