2777
2789
عنوان

به خونه زندگی مون که نگاه میکنم از بابام متنفر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست
متوجهم چی میگیبابای منم اصلا به خودش نمیرسه البته من ازدواج کردم ولی خب خجالت میکشم

منم خجالت میکشم

از یه طرف ازشون متنفرم ودلم نمخواد ببینمشون

از یه طرفم خانوادم اینطورع

واقعا نمدونم چکار کنم دلم میخواد بمیرم 

من چرا باید به پای اینا بسوزم واقعا

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا هر وقت همچین پستایی رو میبینم یاد دختر گرانبها می‌افتم، حتما تاپیکاشو بخون خیلی کمکت می ...

عزیزم خوندنه قبلا

شرایط زندگی همه مثل هم نیست نمیشه گفت یه روش برا همه جوابه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
عزیزم خوندنه قبلاشرایط زندگی همه مثل هم نیست نمیشه گفت یه روش برا همه جوابه

درسته عزیزم ولی میگفت تو کلاسایی که شرکت کرد چقدر براش مفید بود ، اونم بنده خدا ی پدر داغون داشت ولی شرایطو برای خودش تغییر داد ، میشه عزیزم اراده کن ، چند سالته؟ 

درسته عزیزم ولی میگفت تو کلاسایی که شرکت کرد چقدر براش مفید بود ، اونم بنده خدا ی پدر داغون داشت ولی ...

عزیزم ایشون امکان آشنایی با پسرا  رو داشت ولی من ندارم من شرایطم متفاوته

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
عزیزم درس دارم کارم دارم خب اینا ربطی به محل زندگبم نداشت که خانوادم که روهم نمتونم عوض کنم

ناشکری نکن این چه حرفیه میزنی خانواده رو که تو نمیتونی انتخاب کنی اونا بودن که تو بوجوداومدی 

ناشکری نکن این چه حرفیه میزنی خانواده رو که تو نمیتونی انتخاب کنی اونا بودن که تو بوجوداومدی

من دوست نداشتم بودجودم بیارن

ازشون خوشم نمیاد متنفرم ازشون دوسشون ندارم 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

اخه چکار برام کردن که شکرگزار باشم بابتشون 

من همیشه رو پای خودم وایسادم هیچ وقت حس نکردم خانواده و پشتیبان دارم هیچ وقت

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
امشب با پدرم بحثم شد جلو شوهرم کلی کوچیکم کرد و بهم توهین کرد نمیدونم چی بگم هنگم هنوز خدا به دلم صب ...

عزیزم خب وقتی پدر درستی نداری باهاشون رفت و امد نکن

من ازدواج کنم برم تا آخر عمرم پشت سرمم نگاه نمکنم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
عزیزم خب وقتی پدر درستی نداری باهاشون رفت و امد نکنمن ازدواج کنم برم تا آخر عمرم پشت سرمم نگاه نمکنم

نمیدونم از طرفی وقتی اروم باشه خوبه و محبت میکنه و خرج میکنه

‌ولی عادت زشتش جوگیر بودنشه جلو بقیه جو بگیرتش حرف بارم میکنه توهین میکنه

امشب خیلی دلمو شکست 

قسم خوردم دیگه پامو باه خانوادم بیرون نزارم

لایک نکنید !