بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا مدرسه و کلاس می برنش...سقف خونه مردم عزیزم جای تخلیه انرژی کسی نیست...هر کسی حق داره تو خونش آ ...
میدونم متوجه هستم. اولم گفتم. خودم برای اینکه مزاحم کسی نباشم طبقه اولم. ولی بلاخره از دید مادری که بچه داره. ب مادر طبقه بالا حق میدم. اونام. انصاف دارن. دیگه شبا از ی تایمی ب بعد طفلی بچه اروم میگیره .
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
میتونید گوشی را بزارید روی رادیو آوا که آهنگ پخش میکنه و گوشی را بچسبونید به سقف ،اگه سقف کاذب دارید ،اینجوری هم صدا میره بالا ،البته من یه بار این کار را کردم که اونام خیلی بدتر وحشی گری کردن
من امروز کلی از دست بالایی گریه کردم ،نمیدونم باید چکار کنم هر راهی بگی رفتم بدتر میکنن بچه اش عین ا ...
مثل من روانی شدم خدالعنتشون کنه
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡