2777
2789

یا من اینطوریم افراد جدی بهتر پسند میکنم کلا کسایی هر وکر میکنی یا دم وساعت ایموجی، خنده میفرستن یا کلا  الکی به گفته های دیگران می‌خندن به چیزای سطحی  بیزارم 

دوستم میگه تو مشکل داری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدمهای خنده رو  رو بیشتر دوس دارم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من ادامای شوخ طبع رو بیشتر دوس دارم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

کسایی که به چیزای سطحی و بیخود میخندن میتونن یکم رو مخ باشن 

مخصوصا توی مدرسه من تجربش رو خیلی داشتم 

یکی یه چرت و پرتی میگفت بچه ها یه جوری میخندیدن من تعجب میکردم که این جمله کجاش خنده داشت 😑

در کل نادیدشون بگیر

آدم خوش خنده با لووده فرق داره 

ادم خوش خنده همیشه و الکی و اینا نمی خنده، شوهر عمه م خیلی خوش، خنده و خوش اخلاقه، بماند که عمه م رو گیر کرده اما خیلی معاشرت باهاش لذت بخشه 

من اصلا ادن خوش خنده توو ذهنم نبود، تاپیک رو دیدم کاملا یا شوهر عمه م افتادم بر خلاف سایر شوهر عمه ها که عموما خنک و بی نمکن 

مثلا من از جوکر متنفرم

جوکر هم قسمتای خنده دار داره هم قسمتای معمولی 

طبیعیه بعضی جا ها آدم واقعا خندش نمیاد مخصوصا قسمتای آخر که دیگه چیز خاصی نداره 

ولی خب موضوع برنامه همین خندیدناست 

باید بخندن و شاد باشن 

ادم های خنده رو بیشتر دوست دارم

اما ازادمهای لوده بدم میاد

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!