2777
2789
عنوان

انتقام از طبقه بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 108 پست
ببین شاید واقعا از قصد نباش خودتم بچه داری

نههههه از قصده دخترر‌...یه پسر به اون گندگی تو خونه ازینور‌ تا اونور عربده می زنه فوتبال بازی می کنهه‌ پدر مادرش می دونن صدا میاد هیچی نمیگن بهش که بشین تازه خودشونن‌ باهاش بازی می کنن😑

نه بچه ندارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز مادرم رفته بهشون برای بار سوم گفته و خواهش و تذکر که کمتر اذیت کنید اونا هم گفتن باشه ،بعد الان بچه اش عین سگ داره روی سر ما میپره ،صدای خودشونم داره میاد پایین بس که مرتیکه با صدای بلندش حرف میزنه ،خدا فقط تاوان بگیره الهی 

ما خودمون بخاطر بچه ها طبقه اولیم واقعا هم. غیر قابل کنترل هستن مدام درحال تحرک و بدو بدو و جنب و جوش.  طبقه بالاییم صداشون میاد گاهی جابججایی وسیله. یا بدوبدو بچه ولی من هیچ وقت اعتراض نمیکنم چون حق میدم بهش. نمیشه که بچه رو بست  بلاخره. ی قوطی کبریت خونه است حیاط و اینا که نیس خودشو خالی کنه خونم تهش ی بدو بدوویی چیزی اونم من نزارم. طفلک گناه داره

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
من امروز مادرم رفته بهشون برای بار سوم گفته و خواهش و تذکر که کمتر اذیت کنید اونا هم گفتن باشه ،بعد ...

همون بخدا خدا لعنتشون کنه..همین آدما اگه جا برعکس شه یه سر صدا کوچیک کنی فوری میان یقیتو‌ میگیرن

منم میگم برم یدونه توپ بردارم بزنم😂

ببین دوتا بچه وحشی داشت هرررشب حالا روز که بماند شب و نصف شب اینا اسب میشدن خونه هم ساکت صدا چندبرابر میشد حتی دسته طی هم میزدم که به خودشون بیان فایده نداشت که نداشت حتی یه درسمم افتادم 

یا لواشک گذاشته بودم بالکن اب چی ریخت روشون وااای الان ازدواج کردم خونه خودم باردارم هنوزم حلالشون نمیکنم خدا لعنتشون کنه 

همون بخدا خدا لعنتشون کنه..همین آدما اگه جا برعکس شه یه سر صدا کوچیک کنی فوری میان یقیتو‌ میگیرن

خوب شما که جاری هستین. جا بجا بشید اینجور هم بچه های اون راحت میشن هم شما

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
ما خودمون بخاطر بچه ها طبقه اولیم واقعا هم. غیر قابل کنترل هستن مدام درحال تحرک و بدو بدو و جنب و جو ...

والا مدرسه و کلاس می برنش‌...سقف خونه مردم عزیزم جای تخلیه انرژی کسی نیست...هر کسی حق داره تو خونش آرامش داشته باشه خواسته بزرگی نیست‌ و هرجای دنیا هم بری همینه..باید رعایت کنی 

نههههه از قصده دخترر‌...یه پسر به اون گندگی تو خونه ازینور‌ تا اونور عربده می زنه فوتبال بازی می کنه ...

توم  خودت به بچه تذکر بده بگو آروم تر و اگه نمی تونید  شما بیاید بالا ما میایم پایین

تورو خدا اگه همسایه پایینی دارید خودخواه نباشید و بزارید اونم زندگی کنه ،شاید مریض باشه شاید سردرد بگیره بخدا مطمین باشید خدا جواب این ظلمها را میده شاید دیر جواب بده ولی محاله آسایش یکی را بگیری و راحت زندگی کنی محاله