2777
2789
عنوان

چالش نظر مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 130 پست

گیم آو ترونز همچین هم شاهکار نبود.

بریکینگ بد سریال حوصله سربریه.

هیچ کدوم از کتاب‌هایی که پرطرفدار میشن کتاب‌های خوبی نیستن. اگه کتاب خوب میای باید اون ته قفسه‌های کتابفروشی رو بگردی.

روی سالاد الویه اگه یه خرده کچاپ بریزی خوشمزه‌تر میشه.

موی بلند برای آقایون می‌تونه قشنگ باشه.

خواننده های پرطرفدار داخل ایران اکثرا خواننده‌های سطح پایین و کامل فالش‌خوان هستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گیم اف ترونز اصلا سریال قشنگی نیست🥸و حتی قابل دیدنم نیست🤡

و حتی اگه سانسورش کنی فقط تیتراژ پایانی میمونه🧘

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

املت و کته

سس ریختن رو سالاد شیرازی

و اینکه هیچوفت سریال شهرزادو حاضر نیستم ببینم بنظرم افتضاحه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

گیم آو ترونز همچین هم شاهکار نبود.بریکینگ بد سریال حوصله سربریه.هیچ کدوم از کتاب‌هایی که پرطرفدار می ...

من هم معتقدم ک بریکینگ بد هرچند سریال جالبو باحالیه و رنکه ولی حوصله سر بره کمی ولی مانی هیستو گیم او ترنز فرا محشرن

من رفتارشونو میسنجماین عکس و فیلمایی که از جوگیریشون دیدم منزجر کننده بود

جدیدا که دخترش بازیگر شده رو ندیدم ولی از قبل چیز بدی ندیدم ازش ( و خب اکثر کامنتایی که دیدم به خاطر ظاهر بوده )

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

سینا مهراد و شاهرخ استخری اصلا جذاب و کاربلد نیستنفسنجون دوست ندارمشلغم رو دوست دارم خیلی

سینا و شاهرخ گوگولی‌ و بامزن تا جذاب‌ =)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

املت و کتهسس ریختن رو سالاد شیرازیو اینکه هیچوفت سریال شهرزادو حاضر نیستم ببینم بنظرم افتضاحه

منم شهرزاد همین فکر میکردم حتی قسمت عاشقانه شهرزاد با فرهاد میزدم جلو ولی واقعا قشنگه ببین

گیم آو ترونز همچین هم شاهکار نبود.بریکینگ بد سریال حوصله سربریه.هیچ کدوم از کتاب‌هایی که پرطرفدار می ...

کاملا در مورد کتاب ها باهات موافقم چون اکثریت جامعه خیلی کتاب نمیخونن و یه کتابی که مد میشه به شدت میبرنش بالا چون اثرهای عمیق تری رو نطالعه نکردن مثل مغازه خودکشی که افتضاح به نظر من بی معنی بود🤍

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
من هم معتقدم ک بریکینگ بد هرچند سریال جالبو باحالیه و رنکه ولی حوصله سر بره کمی ولی مانی هیستو گیم ا ...

ژانر مانی‌هیست موردعلاقه‌ام نیست.

گیم آو ترونز هم بعد از فصل چهارم افت کرد و بعضی از خژوز داستانش عملا ناتموم موند و پایانش هم توهین به شعور مخاطب بود به نظرم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دقیقا منظورم هیروشیماس😂😭💗

بلاخره یکی پیدا شد 😭🫂

اینو یادم رفت بگم

بنظرم موسیقی پاپ بدترین سبک موسیقی جهانه 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°