2777
2789
عنوان

چالش نظر مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 130 پست
قرمه سبزی محلی رو به قرمه رسمی ترجیح میدمبه نظرم بیسکوئیت ترد خوشمزه ترین بیسکوئیت دنیاستتاز این گوش ...

این گوشی پشمیا‌ خیلی گوگولین‌ 🤩

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشت ناخن و مژه و آرایش و .. رو " به خود رسیدن " نمی‌دونم

عمل های زیبایی جز موارد خاص ، خارج از عقل و منطقه

دوستی با جنس مخالف اکثر مواقع نتیجه اش شکست عشقی و ایجاد کلی دردسره و اگه طرفین عاقل نباشن اصلا راه خوبی برای ازدواج نیست

تعداد خیلی زیادی با این نظراتم مخالفن

بیوتی بلاگرا و میکاپ آرتیستا و اونایی که ولاگ روتین میگیرن و چرت میگن و نصیحت تاکسیک میکنن مزخرف تری ...

هیروشیما مثلا ( الان دعوا میشه)😂💔

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اخری رو موافقم جدیمن از گاز نوشابه بدم میاد به نظرم باید کم باشهسیگار و قلیون کشیدن رو بی فرهنگی مید ...

عقیده رو موافقم 

گاز نوشابه هم واقعا اذیت کنندس‌ :/

شیر واقعا بدمزس‌ 🫠

شیر سرد خوشمزه است مخصوصا فله ای پرچرب 

اما گرمش واقعا ..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بنظرم کسایی که مشکل جسمی یا روحی درمان نشده دارن .. کسایی که پول‌ کافی ندارن ... کسایی که شوهر خوبی ...

دقیقا و اکثرا اونایی که وضع مالی بدی دارن تعداد بچه بیشتری دارن 😐💀