2777
2789

می‌خوام بدونم کجاها امکان شوهر پیدا کردن هست 😂☝️

Details به معنای جزئیات.٫٫ راستش اولین کلمه ای بود که به ذهنم رسید ، فورا هم ثبت شد و تو عمل انجام شده قرار گرفتم.٫٫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشگاه

چگونه 

چجوری 

بد نبود تو دانشگاه؟ 

Details به معنای جزئیات.٫٫ راستش اولین کلمه ای بود که به ذهنم رسید ، فورا هم ثبت شد و تو عمل انجام شده قرار گرفتم.٫٫
عزیزم توی تویله بگردی بهتر گیرت میاد با این شوهرای ما خدا کنه گیر گرگ هم‌نیاد

واییی 😂😂😂😂

با فرم مدرسه و هدبند و سیبیل من توراه برگشت دید🤣🤣

ای وای 😂😂

چگونه چجوری بد نبود تو دانشگاه؟

نه عالی بود کلا بنظرم اشنایی تو دانشگاه و محیط کار خیلی آشناییای پایدارترین تا بقیه جاها،منو دید پسندید یسال طول کشید تا موقعیتش پیش بیاد و پیشنهاد بده بهم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡