2777
2789
عنوان

دوستم اصلا شوهری و ازدواجی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 75 پست
وای چقدر هول بوده پس

خواستگارم زیاد رد میکرد ولی دید این پولداره خر شد نشونه ها ک دید نادیده گرفت و ازدواج کرد. بعدم گف دیگ من چاره نداشتم کس دیگ نبود سرنوشتم همین بود. حالا الان فک کنم اوضاع یکم بهتر شده براش ولی من کلا نظرم اینه بخاطر هول بودنش اشتبا کرد

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه به فکر ازدواج و همدم بودن بده،حالا ما که مجرد موندیم روزای پیری یه بچه نداریم یه لیوان آب بده دستمون یا نوه ها بیان دیدنمون کار خوبی کردیم!!!!

زندگی زیباست ای زیباپسند
من ذوب از ذوووووووق

میدونم توی تاپیک یه نفر نباید حرف متفرقه بزنم خیلی معذرت می‌خوام از استارتر عزیزم 

ولی یه بار نمی‌دونم سر چی بود ب شما توی خصوصی پیام دادم انقد قشنگ قربون صدقه من رفتید انقد قشنگ باهام حرف زدید اصلا داشت گریم می‌گرفت 

همیشه شما جز خانومای ایده آل من بودید و هستید خیلی با کمالات با فهم و درک با اطلاعات 

هر وقت باهاتون حرف میزنم حس امنیت بهم دست میده

خودشیرینی نمیکنم هرگز 

فقط میخواستم از احساسم نسبت بهتون بگم که یه وقت منفجر نشم از ذوق 

خیلی دوست دارم اوپرای خوبم🌱🫂

میدونم توی تاپیک یه نفر نباید حرف متفرقه بزنم خیلی معذرت می‌خوام از استارتر عزیزم ولی یه بار نمی‌دون ...

خب الان دیگه گریه میکنم 😅🌹🤩🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اتفاقا گفتم هنینوحرفو خیلی مررو میگه جرا شوهر نمیکنه مگه خاسگار نداره گفتم داره اتفاقا شوهر منو دیدن ...

والا. مردم شورشو در اوردن

حداقل تو روی ادم نپرسن

من هیچوقت تو روی هیچکس نپرسیدم چرا ازدواج نمیکنی، یا چرا زود ازدواج کردی و...

دقیقا منم متوجه نمیشممیدونم شرایط خودشون خوب نیست چون مدام داستان زندگی شون رو تغییر میدن

اگر تاپیک دو هفته پیشش رو بخونید میبینید داره دکترای روانشناسی رو تمسخر میکنه

🥲

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

والا. مردم شورشو در اوردنحداقل تو روی ادم نپرسنمن هیچوقت تو روی هیچکس نپرسیدم چرا ازدواج نمیکنی، یا ...

من خودم سرم تو لاک زندگی خودمه تصلا ب حاشیه ها توجه نمیکنم هیجوقت وقتم رو صرف حرف نادرشوهر اقوام و همسایه و تیکه کنایه ها نمیکنم دوری میکنم خیلیم ارومم ا،ین نظر واقنم نمیپرسم چیزیو

خب مثلا منی ک ازدواج کررم جز مخدود شدن و هزار تا کوفت وزهر مار و درد دیگه چی نصیبم شده که از کس دیگه درباره ازدواج نکزدن سوال بپرسم؟