2777
2789
عنوان

دوستم اصلا شوهری و ازدواجی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 75 پست
چرا حسرت؟مگه خوبه مجردی؟

اره مجردی هزار بر یک برتری داره نسبت ب متاهل بودن کنار ی ادم اشتباه

اصن شوهر گیریم یکمم خوب باشه والا مامان میپره میزاره جلوت پادشاهی میکنی مگه ادم عقل نداره ک بفکر ازدواج بیفته با شرایط عالی ک داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ی خاهر دارم متولد ۸۰ بعد مدام ازم میپرسن بیشتر خانواده شوهرم ک جرا ابجیت ازدولج نمیکنه در حالیکه ...

بگو شوهر منو دیده چشمش ترسیده

چقدر پررو ان

هر کی فضولی میکنه میبینی خودش داغونه ادم حسابیا اکثرا سوال نمیپرسن

خدایا دوست ایشون رو از شر ایشون حفظ کن

اوپرای مهربونممممم 

چقدر خوشحال شدم دوباره دیدمت توی تاپیکااااا

عجیبه هیچوقت فکر نمی‌کردم من ی روز انقد کسی رو که حتی یه بارم از نزدیک ندیدمش دوست داشته باشم🥲

آخرش که چی پیشرفت کنه و بی همدم چه فایده

چرا بعضی زنا همش به فکر همدم هستن

رهاااااا کن برههههههههههه وابده

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بگو شوهر منو دیده چشمش ترسیدهچقدر پررو انهر کی فضولی میکنه میبینی خودش داغونه ادم حسابیا اکثرا سوال ...

اتفاقا گفتم هنینوحرفو 

خیلی مررو میگه جرا شوهر نمیکنه مگه خاسگار نداره 

گفتم داره اتفاقا شوهر منو دیدن جششون ترسیده بابام مه دختر دسته گلمو بدم اینبار کی بدبختش کنه 

برام یجوری عجیبه که نمیتونم متوجه شم واقعا این شرایط دوستشه و از سر حسادت تاپیک میزنه ، یا شرایط خود ...

دقیقا منم متوجه نمیشم

میدونم شرایط خودشون خوب نیست چون مدام داستان زندگی شون رو تغییر میدن 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اوپرای مهربونممممم چقدر خوشحال شدم دوباره دیدمت توی تاپیکااااا عجیبه هیچوقت فکر نمی‌کردم من ی روز ان ...

من ذوب از ذوووووووق

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منم ی خاهر دارم متولد ۸۰ بعد مدام ازم میپرسن بیشتر خانواده شوهرم ک جرا ابجیت ازدولج نمیکنه در حالیکه ...

سنی نداره که

همسن منه ابجیت

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

از قدیم گفتن صلاح مملکت خویش خسروان بدانند

انقدر هم همدم همدم میکنی واقعا اینجوری نیست 

من جدا شدم و تنها زندگی میکنم حتی حمایت خانواده هم ندارم ولی زندگیم الان خیلی بهتره باز

اون جمله هم که میگی همه دخترا به فکر ازدواج و اینان به خاطر طرز فکریه که جامعه تو ذهن ما خانم ها فرو کرده