2777
2789
عنوان

دوستم اصلا شوهری و ازدواجی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بآور کن نگران دوستش هستماستارتر از اونایی هستن که وجودشون امنیت یک شهر رو خدشه دار میکنه

برام یجوری عجیبه که نمیتونم متوجه شم واقعا این شرایط دوستشه و از سر حسادت تاپیک میزنه ، یا شرایط خودشه و میخواد تایید بگیره که داری کار درستی میکنی که درس میخونی و ازدواج نکردی

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

کار خوبو  اون  میکنه  حالا بیاد  به  ازدواج  فکر  کنه  سبز   میشه براش  حیف  عمرو  جوونی  ادم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

هرکی هرجور راحته میتونه زندگیه کنه

چه ضرری واسه تو داره مگه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

استارتر جان حالا حسادت نکن درست نیست

دوست شما هم داره از زندگیش بهره میبره خداروشکر هزار بار خداروشکر زندگی خیلی خوبی داره، دستش به دهنش میرسه ب خودش میرسه الهی همه همینطور شاد و پر انرژی باشن و خوب زندگی کنند

😘🥺 بنظر من دوست شما ان شاالله به موقعش ازدواج خوب هم میکنه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄