2777
2789
عنوان

تجربیات اولین روز های کاری

27 بازدید | 2 پست

سلام خانمااا وقتتون بخیر 

من ۲۳ سالمه و یه جا استخدام شدم کارمند اداری ... ولی هنوز نرفتم سرکار تا چند روز دیگه اطلاع میدن ‌که برم و در کل خیلی استرس اینو دارم که نکنه وقتی میرم سرکار یه جوری برخورد کنم که همه بیشتر کاراشونو بریزن سرم و مجبور بشم بیشتر از وظایفم کار کنم ... از کار کردن بدم نمیاد ولی در کل نمیخوام سست رفتار کنم که بقیه همکارا ( کسایی که میخوان سو استفاده کنن ) حدود خودشونو ندونن یا بیشتر وظایف خودشونو بریزن سرم و منم نتونم نه بگم ... این جوری نمیشه کار کرد و ادم واقعا اذیت میشه و متاسفانه خیلی هارو دیدم که سنشون مثل من کمه و فقط بخاطر این موضوع نمیتونستن ادامه بدن و مجبور شدن بعد یکی دو سال استعفا بدن ... 

لطفا اگه میشه توصیه یا راهنمایی کنید که برخوردم باید چه جوری باشه ، اگه حس کردم کاراشونو الکی میریزن سرم چیکار کنم خیلی ممنونتون میشم 

به هر حال اولش باید دوستانه برخورد کنی که محیط کار برات خوش بگذره

بعدم دروغ کار بدیه ولی کسی کار اضافه خواست بگو سعی میکنم ولی نکن یا بهونه بیار که کار دیگه داری باید زود بری خونه یا هر چی

ولی این حس رو نده بهشون که دوست نداری کارو انجام بدی جوری باشه که فک‌کنن دلت می‌خواد کمک کنی ولی نمیتونی 

شرایط نداری

ولی واقعیته که اگه میخوای ترفیع بگیری باید بیشتر از بقیه کار کنی

کلا هم جلو جلو نرو پیشواز و حدس های بد نزن شاید خیلی محیط خوبی باشه تجربه همه آدم‌ها یکی نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید