2777
2789
عنوان

بیاین مسافرت همسرتون تنهایی بره خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 42 پست
کاش یه آموزش واسه دخترای ایرانی تو همون مدارس ابتدایی تا اخر بذارن تا یاد بگیرن و فرهنگشو کسب کنن هم ...

عزیزم پس چرا من چنین حقی ندارم؟!یعنی همسرم تمام همسرش هرشب ساعت دو میاد مشکلی نیست یه شب داخل مسافرت خونه بمونه زندانه؟!

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

شاید خرید داره 

یا میخواد برات چیزی بخره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر امضاتو خوندمخیلی ب این جمله احتیاج داشتم🤍

باعث خوشحالیم شد عزیزم🥰❤️

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

شاید خرید داره یا میخواد برات چیزی بخره

نه عزیزم واس من چیزی نمیخاد بره خرید هم تاجایی ک درجریانم همه چیز داریم چیزی کموکسر نیست حالا بیاد میبینم شایدشما درست میگی عزیزم

کاش یه آموزش واسه دخترای ایرانی تو همون مدارس ابتدایی تا اخر بذارن تا یاد بگیرن و فرهنگشو کسب کنن هم ...

واقعا...دخترای ایرانی فکر میکنند شوهر کردند باید بچسبن بهش ...همینه که مردا خسته میشن فراری میشن

واقعا...دخترای ایرانی فکر میکنند شوهر کردند باید بچسبن بهش ...همینه که مردا خسته میشن فراری میشن

مشکل آموزش دخترا نیست بنظرم

مشکل اینه که همونطور که خودشون رفتار میکنن نمیزارن دخترامون رفتار کنن

مثلا استاتر هم میتونه بدون اجازه و این وقت شب بره بیرون؟قطعا خیر

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

نه عزیزم واس من چیزی نمیخاد بره خرید هم تاجایی ک درجریانم همه چیز داریم چیزی کموکسر نیست حالا بیاد م ...

عزیزم به نیت نیک بگیر💜

حتما دلیل خوب و قانع کننده ای داره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

مشکل آموزش دخترا نیست بنظرممشکل اینه که همونطور که خودشون رفتار میکنن نمیزارن دخترامون رفتار کننمثلا ...

منطق شما قابل تحسینه

عزیزم به نیت نیک بگیر💜حتما دلیل خوب و قانع کننده ای داره

حتما ممنونم بابت انرژی خوبتون

منطق شما قابل تحسینه

چون بشدت درکت میکنم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

حتما ممنونم بابت انرژی خوبتون

قربونت گلم

امیدوارم با یه خرید زیبا سوپرایزت کنه😉😂💜

حالا اجازه هم داشته باشه...این وقت شب امنیت داره دختر و زن برن بیرون.

نه بحث رفتن نیست واقعا بحث اجازه هست

وقتی اجازه باشه مطمئن باش رفتن یا نرفتن همسر اسی اینقدر پر اهمیت نمیشه

شاید شما محدودیت نداری که نمیتونی تصور کنی چقدر بده