2777
2789

ناراحت نمیشین؟بدون این که به شما بگه شمارو تنها بزاره بره خیابون کاری هم‌ نداشته باشه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدم باید بعضی وقتا نفس بکشه

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

مگه زندانیه؟

زندان نیست اما نمیدونم چرا ناراحت شدم من تنها توی خونه غریبه خودش رفته بیرون

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یعنی مسافرت باشیم خودش برای خودش بره گشت و گذار؟

آره ناراحت میشم 😐😂مگ اینکه بخواد بره خوراکی بخره بگم عیب نداره در غیر این صورت خودش می‌دونه منو باید ببره دور بزنم 

یا مگ اینکه خانوادگی رفته باشیم آره اون با مردا بره من با زنا خوبه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
یعنی مسافرت باشیم خودش برای خودش بره گشت و گذار؟آره ناراحت میشم 😐😂مگ اینکه بخواد بره خوراکی بخره ب ...

نه برای خرید خوراکی نرفته عزیزم رفت بیرون الان میگم کجایی میگه داخل خیابونم میام

نه برای خرید خوراکی نرفته عزیزم رفت بیرون الان میگم کجایی میگه داخل خیابونم میام

شما جایی بودی ندیدی بره بیرون ؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

کاش یه آموزش واسه دخترای ایرانی تو همون مدارس ابتدایی تا اخر بذارن تا یاد بگیرن و فرهنگشو کسب کنن همسر شما زندانی، برده و یا نوکر شما نیست  شما فقط با یه معامله وارد رابطه میشید که راحتم فسخ میشه حتی اگه پای فرزندانی در میان باشه.... 

البته ده ها سال این قضیه طول میکشه... 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

شما جایی بودی ندیدی بره بیرون ؟

من پیش تی وی بودم بدون این ک چیزی بگه رفت بیرون منم گفتم حتما توی ماشین چیزی نیاز داشت که بعد یک ساعت پی میدم کجایی میگه خیابونم