2777
2789
البته توی شهر ما شهر همه چادری هست.و بعضیا نقاب هم میزنن.ولی خودم شهر های دیکه میرم ی زن چادری میبین ...

خیلی خوبه پس ....امیدوارم افکار همه درمورد چادر همین باشه 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
چه ربطی داره یعنی کسی که چادری نیست خانواده نداره😐

مامانم مذهبیه ولی یه بار یه چیزی گفت راست گفت

بهم گفت هر خواستگاری دیدی روی پوشش خیلی تعصب داره سریع ردش کن بلا نسبت این آقا البته چون خودشون روی چشمشون کنترل ندارن فکر می کنن بقیه مردا دارن زنشون رو نگاه می‌کنن و... 

توی اطرافم دقت می کنم دقیقا همینه هرکس زیادی به این چیزا حساسه شخصیتش مورد پسندم نیست

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مامانشون نمی گه خود پسرا برا ازدواج دنبال پاک اند

دخترگلم منظورتون رونفمیدم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
البته توی شهر ما شهر همه چادری هست.و بعضیا نقاب هم میزنن.ولی خودم شهر های دیکه میرم ی زن چادری میبین ...

اینجا چادری خیلی کمه  متاسفانه پسرا به چادری ها تیکه می اندازن

مامانم مذهبیه ولی یه بار یه چیزی گفت راست گفتبهم گفت هر خواستگاری دیدی روی پوشش خیلی تعصب داره سریع ...

اره خب دلیل نمیشه مثلا یکی مانتوییه ولی باحیاست 

من خودم چادری نیستم ولی تاحالا پسر از نزدیک ندیدم در این حد

کلاغ سیاه رو نگاه . چه زشته نپزی یه ....... و کلی بد وبیراه و گناهان بد که چرا چادر داریم

شما ثابت باش و بخاطر داشته باش پیامبر من و شما بیشتر و بیشتر از این هارو شنیدن و ازواج مطهرات بیشتر از این ها را شنیدن ولی ثابت قدم ماندن

آقا هستم
شما ثابت باش و بخاطر داشته باش پیامبر من و شما بیشتر و بیشتر از این هارو شنیدن و ازواج مطهرات بیشتر ...

انشاءالله بمونیم .... ولی تحقیر ها بتر ها دلم را شکسته 

اصلا نجابت وحیا به چادرنیست بلکه به وقار ومتانت یه دختره هردختری که بایدونباید رو درست انجام میده وحدومرز خودش رومیداند حالا چه چادری وچه مانتویی فرق نمیکنه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اره خب دلیل نمیشه مثلا یکی مانتوییه ولی باحیاست من خودم چادری نیستم ولی تاحالا پسر از نزدیک ندیدم در ...

خود من از بعضی فامیل‌های چادری هم سنم بسیار باحیاترم

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

ولی اکثرشون منفی

اکثریت رو از تو نی‌نی‌سایت نمیشه فهمید

تازه تو هر شهر و روستایی فرق می‌کنه

مردم یه شهر یا روستا ممکنه خیلی مذهبی باشن اکثرت دیدشون مثبت باشه

یه شهر و روستا هم نه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.