2777
2789
عنوان

به پسره بگم‌دوسش دارم‌یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چرا نمیفهمم داستان رو بغل میکنه ولی از حسش مطمئن نیستی ؟ جان؟! یعنی به هردختری برسه صمیمی بشن دخت ...

نمیدونم‌ نه طبیعتا خودمم عصبیم نمیدونم رفتارش با من ایجورس ک هس با بقیه نیس ک 

راستی هیچوقت وارد رابطه های بی سرانچام و دوستی نشیناخرش جدایی و وابستگی و افگارس تا ابد همراهتون

متاسفانه دوست داشتنم باعث شد بهش جواب مثبت بدم

الان اونی که مونده وسط داره میمیره منم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

نمیدونم‌ نه طبیعتا خودمم عصبیم نمیدونم رفتارش با من ایجورس ک هس با بقیه نیس ک

مسخرت کرده یکم دور شو ازش ببین برات له له میزنه یا ن ؟! دوستت داشته باشه باید مستقیما و رک بیاد بگه این دیگه چه وضعیه گذاشتت تو اب نمک 

بغل میکنه ولی هیچ خبری از گفتن علاقه اش به تو نیست 

تحمل کنفراموش کردن برا دختر راحتتر

جدی میفرمایید 

ولی بنظرم واسه پسرا راحتتره که بعد ۲ روز انقدر سرد پاسخ میداد

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

مسخرت کرده یکم دور شو ازش ببین برات له له میزنه یا ن ؟! دوستت داشته باشه باید مستقیما و رک بیاد بگه ...

موافقم همی کارو میکنم، ولی گاهی شده اصن پیام‌نمیدم بینم پیام‌میده یا ن خدش پیام میده ولی بهتره رفتارمم باهاش سرد کنم تا مشخص شه 

پسرا اول جدایی راحتناما بعد یه مدت...تحمل کن و فراموش کن

خیلی ممنونم.. امیدوارم بتونم

موفق باشین ممنون از حوصله

اره پیچوندم ببینم‌چی‌میگ‌ جواب سر بالا دادم‌در واقع

آره عادی سازی کنین تا سر فرصت دربارش باهاش صحبت کنین،

چون زرنگه احتملا اول از جواب دادن طفره بره ولی شما کوتاه نیان

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
موافقم همی کارو میکنم، ولی گاهی شده اصن پیام‌نمیدم بینم پیام‌میده یا ن خدش پیام میده ولی بهتره رفتار ...

اره رفتارتو سرد کن چیزی هم پرسید‌جواب سربالا بده اگه براش مهم باشی سعی میکنه رابطه رو مثل قبل گرم کنه و اینجا بااااید به حسش اعتراف کنه