2777
2789
عنوان

به پسره بگم‌دوسش دارم‌یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 63 پست
الان یکم‌سرد برخورد کردم‌پیام داده ک چرا ناراحتی حس عدم اطمینام داری و ؟؟؟ مضطربی؟ چی بگم‌بهش

تراپیسته؟ ادبیاتش شبیه تراپیست هاس

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی‌میگ‌دوستمی‌نمیدونم‌من دوسش دارم‌نمیدونم‌اون‌منو ب چه نظری میبینی ولی نگاش و رفتاراش ک نمیخوره ب ...

اول مطمین شو ببین اون چه دیدی به تو داره 

نگاه رفتار ولش ما دخترا همه چی اونجوری معنی میکنیم که دلمون میخواد شاید واقعیت چیز دیگه ای 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
یه جوری وانمود کن منتظرشیولی خیلی نه

ببخشینا 

ولی حس میکنم کلا از اول دوسم نداشت

اخه من‌پیامش دادم گفت برو پی کارت ناامیدم کردی

در حالی ک من حرفم همچنین تندم نبود

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اول مطمین شو ببین اون چه دیدی به تو داره نگاه رفتار ولش ما دخترا همه چی اونجوری معنی میکنیم که دلمون ...

اهوم اخه رابطه ما اینجوریه ک پر از کل کله و از ای رابطه های خیلی فان و هرکی میخا زور خودشو به رخ اون یکی بکشونه پر از خنده و دعوا ..... همچین‌چیزیه و ادم‌نمیفهمع چقد جدیه حرفا و اینا

تند بودبا کسی کخ دوسش واری چنین لحنی نگو هیچوقت

اون گفت برو پی کارت من نگفتم🥲...

بعد دعوا بلاکش کردم کلا سرد شد

ببخشید چون حس کردم پسر بچه نیستین و بالغید میپرسم 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

نه تراپیست نی😂

ظاهرا زرنگه به خودش نمیگیره داستانو😂

رابطه تون رو به حالت عادی برگردونین ، چند روز که گذشت توی یه قرار بیرون شفاف ازش بپرسین تو اسم رابطه من و خودت رو چی میذاری؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
هیچوقت تو رابطهحرمتا رو از بین نبرین

ممنون