از بچه های ترمبالاییمهتوگتابخونههمو میبینیمهرروز میریم نوشیدنی میخوریم کلی حرفمیزنیم بقلم میکنه و ... ی رابطه ای داریمک فقط مونده به همبگیمباهمباشیم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
گاهیمیگدوستمینمیدونممن دوسش دارمنمیدونماونمنو ب چه نظری میبینی ولی نگاش و رفتاراش ک نمیخوره ب ...
اول مطمین شو ببین اون چه دیدی به تو داره
نگاه رفتار ولش ما دخترا همه چی اونجوری معنی میکنیم که دلمون میخواد شاید واقعیت چیز دیگه ای
میدونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه میدونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!
اول مطمین شو ببین اون چه دیدی به تو داره نگاه رفتار ولش ما دخترا همه چی اونجوری معنی میکنیم که دلمون ...
اهوم اخه رابطه ما اینجوریه ک پر از کل کله و از ای رابطه های خیلی فان و هرکی میخا زور خودشو به رخ اون یکی بکشونه پر از خنده و دعوا ..... همچینچیزیه و ادمنمیفهمع چقد جدیه حرفا و اینا