2777
2789
عنوان

به پسره بگم‌دوسش دارم‌یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نگووو 

ولی خوب مطمئنی اون اجتماعی روشن فکرانه رفتار نمیکنه؟

نکنه فقط به ی چشم دوست معمولی بهتو میبینه؟

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
دقیقا ،نمیدونم‌چی‌ام‌برای اون و این بده

یکم باهاش عمدا سردتر برخورد کنین که اون تلاش کنه

از میزان تلاشش میشه یه چیزایی فهمید از حسش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تو نگووو ولی خوب مطمئنی اون اجتماعی روشن فکرانه رفتار نمیکنه؟نکنه فقط به ی چشم دوست معمولی بهتو میبی ...

گاهی‌میگ‌دوستمی‌نمیدونم‌من دوسش دارم‌نمیدونم‌اون‌منو ب چه نظری میبینی ولی نگاش و رفتاراش ک نمیخوره ب ی دوست 

تو رابطه پیشقدم نشینوگرنه بعدا نازکشی نوارین

ببخشین

مردی که میگه از فلان حرفت دلم شکست دیگه دوست داشتنم کم‌شده

واقعا ممکنه بخاطر یه چرت و پرت اینجوری بشه حالش

یا کلا دروغ میگفت از اول

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یکم باهاش عمدا سردتر برخورد کنین که اون تلاش کنهاز میزان تلاشش میشه یه چیزایی فهمید از حسش

الان یکم‌سرد برخورد کردم‌پیام داده ک چرا ناراحتی   حس عدم اطمینام داری و ؟؟؟ مضطربی؟ چی بگم‌بهش

اره احتمالش هسنولی اگه خوب باشبنبعد یه مدت ترمیم میشه

یجوری رفته غار تنهایی که خواستم حرف بزنیم پسم زد

دیگه دنبالش نیفتم تا خودش بیاد؟..‌

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..