2777
2789

تا بلاگری چی بخای؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد قبلم از بس خوشگل و خوشتیپ بود و از نظر ظاهر ازمن سرتربود راضی نشدم باهم ازدواج کنیم ازمن سرتربود من باید زشتو سیاه سوخته باشه و زن سرترباشه    

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
لادن و سید علی خیلی زیبان که پولدار شدن

انگلای مجازیو شاخ نکنیم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه بابا یه بلاگر هست اسمش سالی قبلا کشتی گیر بوده شوهرش شبیه گرازمیمونه

عکس همسرشو داری؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اخه چی بهشون میرسه

چیزی بهشون نمیرسه روح بیمارشون تسلی پیدا میکنه

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

برای بلاگر شدن خیلی چیزا باید داشته باشیم 

یکی قبول اینکه هر لحظه فهش خانواده و ناموس بخوری

دوم اینکه شخصیتتو زیر پات بزاری

سوم اینکه غرور نداشته باشی

چهارم زندگیت دیگ خصوصی نیست، تفکرات بقیه میشه حاکم زندگیت 

5 از خووت دور میشی، معتاد توجه بقیه میشی، جوری ک حاضری هر دلغک بازی دربیاری 

6 اینکه ازت انسانی باقی نمی مونه 

چون قرار حتی وقتی عزیزترینانتم از دست دادی، بجاس عزاداری، فکر خوشگل گریه کردن تو استوری باشی 

اگ بلاگری که هنری نداشته باشه بشی، این موارد بالا دیر یا زود سراغت میاد