2777
2789

رشته به درد نخور صنایع غذایی حالم از زیستو شیمی این چرتو پرتا داره بهم میخوره دیگه دانشگاهی که قبول شدم دانشگا بدی نیست ولی آزاده و از خونمون دوساعت کامل تا اونجا تو راهم ارزششو نداره کلی با خانوادم دعوا کردم و قراره کنکور هنر برم ۲۱سالمه احساس پیر شدن دارم یکم:) ولی از اینکه این تصمیمو گرفتم به شدت احساس خوبی دارم عاشق فیلمنامه نویسی و ادبیات نمایشی ام 

خوش میشم نظارتتونو بدونم

فکر کنم سال دیگه درست تمومه عجولانه تصمیم نگیر بیشتر فکر کن تصمیم از روی هوس نباشه پس فردا پشیمون بشی

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترم اولم

آهان پس موفق باشی آدم برای رسیدن به آرزو هاش بعضی وقتها باید زجر بمشه تاوان بده ولی ارزشش رو داره❤️

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

به همین چیزا فکر کردم که اومدم صنایع غذایی

خوب عزیزم علاقه مهمه ولی پولم همون اندازع مهمه ،اگه واسه دل خودت میری برو ولی اگه منتظری باهاش درامد کسب کنی احتمالش خیلی کمه اینو منی میگم که قبلا رشتم هنر بوده