ما ۵ماهه باهمیمم تو این ۵ماه هرسری بیرون رفتیم اون حساب کرده خدایی غذا خوردیم هر چی بوده مثلا برام هودی و لباسم گرفته یکی دوبار ست کردیم باهم و این قضایا بعد دیروز بیرون بودیم بعد دانشگاه من اومد بعد سرکار پیشم همو یکی دوساعت ببینیم هیچی رفتیم یجا پاستیل بخریم و اینا بعد برگشت بهم گفت امروز چک داشتیم بچه هام پول کم داشتن من هرچی تو کارتم داشتمو دادم به اونا کلا ۱۰۰ تومن تو کارتمه،تو میتونی کارت بکشی پول داری تو کارتت؟ هیچی خلاصه خودم کارت کشیدم ۷۰۰ تومن شد
بعد من ناراخت نشدم حالا پول نداشته دیگه اینهمه رفتیم بیرون اون حساب کرده حالا منم یبار پاستیلی که خودم میخواستم خریدمو حساب کردم.. بعد پاستیلو اوردم خونه خیلی زیاد بود مرتیکه هم بهمون انداخت😂😂😂 دیگه منم روم نشد بگم نمیخوام و اینا جلو دوست پسرم گفتم بگم ۷۰۰ تومن زیاده و اینا بد میشه دیگه گرفتم🤣🤦♀️
بعد حالا اومدم خونه مامانم گفت اینارو اون برات خریده و این حرفا منم الکی گفتم نه قبل اینکه اون بیاد خودم خریدم بخوریم دوتایی.. حالا اگر مامانم میفهمید میگفتش که اره پسره خرج نکرده ،پول نداره و این حرفا ،چرا اینکارو کردی عادت میکنه
ولی از نظر خودم تو یک رابطه که همیشه همه چی گل و بلبل نیست یبار اون پول نداره حالا من حساب کردم یه موقعیم من پول ندارم حالا اون حساب میکنه ،نمیدونم به نظرتون کار اشتباهی کردم،؟
من قبل اینکه تو این رابطه برم کلا پول برام مهم بود میگفتم پسرای پولدار ولی بعضیاشون کسافتن و ادم نیستن.. این یه پسر معمولیه البته دکتره دامپزشکه و هرچی داره خودش داره کار کرده خریده،ولی وضعیت مالی پدرش خوبه خودشم ۲۶ سالشه سرکار میره میاد واقعا به این درک رسیدم که تو این مملکت همه چی گرونه و زندگی ها سخت شده پول مهمه ولی وقتی میدونی طرف عرضشو داره و در اینده خودشو میتونه جمع کنه ،شخصیت ادم خیلی مهمه،کسی که بتونه همه جوره از پست بربیاد و باهات اوکی باشه...
ولی من اگر اینو به مامانم بگم میگه که نه عادت میکنه و فلان نمیگمم به مامانم رابطه خودمه..
ولی بهش گفتم من خریدم قبل اینکه اون بیاد مامانم گفت اینهمه اون رفتین بیرون حساب کرده یبارم تو حالا خریدی باهم بخورین و اینا دیگه