2777
2789

سلام کسی هیت ک امسال خونه ساخته باشه یا در حال ساخت باشه؟؟ میخام بدونم هزینه تقریبی ساخت یک خونه صدمتری چقدره فقط هزینه ساخت غیر از پول زمین

روز ب روز گرونتر میشه 

از روزی ک شروع کنین تا تموم شه صدبار بالا میره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بستگی داره فنداسیونش چه جوری باشهاگر اسکلت بتن باشه بیشتر درمیاد

اسکلت فلز گرونتره اتفاقا

بتن ارزونتره ک همه میرن سراغش

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
۳ میلیارد رو برای ۲۰۰ متری خرج کردیم از پارسال تا امسال راحتتتتزمین از خودمونپوست شدیم فقط

خوشبحالتون درعوضش خونه دارشدین دیگه انشالا مبارکتون باشه 👍

نمیدونم بهش چی میگنستون ها رو میلگرد میزارن و بعد بتن میریزن و سقفش رو بتون ریزی میکنن

همون اسکلت بتنیه

اسکلت آهنی چون قیمت آهن گرونتره بیشتر درمیاد هر کسی نمیزنه

ولی استقامتش بیشتره و موقع تخریبم ارزشمنده ولی اسکلت بتنی فقط یه تل خاک موقع تخریب باقی میمونه ک کلی هم باید هزینه تخلیه نخاله بدی و تازه تو طبیعیت دفع هم نمیشه و فقط اشغال اضافه میکنه ب طبیعیت ک قابل استفاده هم نیست