2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂من شنیدم همه نمیتونن بگیرن این روحانیون میتونن حتما پدربزرگ شما هم میتونست 😁

😂😂😂منم ولی نمیدونم روحانیون بوده یان

ولی مکه رفته بود وکربلاهم همین طور روحانیون محسوب میشه؟ 

نیت کن عزیزم

کردم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
یعنی انجام ندم؟

میدونی فلسفه استخاره با قرآن چیه ؟

وقتی مشورت کردی وقتی کلی دو دو تا چهار تا کردی از چن نفرم پرسیدی و بین دو راهی موندی اونوقت باید استخاره بگیری

تمام اینا رو رفتی ؟

ببین من قبلن خیلی از قرآن جواب می‌گرفتم ولی از وقتی ایمانم ضعیف شد دیگه همه چی از بین رفت

آره باید خیلی ایمانت قوی باشه ، اهل نماز و روزه باشی 

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

😂😂😂منم ولی نمیدونم روحانیون بوده یانولی مکه رفته بود وکربلاهم همین طور روحانیون محسوب میشه؟

منظورم همون آخوندهاست خواهر 😁 که داخل حوزه درس خوندن .

پدربزرگ شما ایمانش قوی بود 

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

میدونی فلسفه استخاره با قرآن چیه ؟وقتی مشورت کردی وقتی کلی دو دو تا چهار تا کردی از چن نفرم پرسیدی و ...

پرسیدم عزیز که محل کار سابقم برم یا برم دنبال کار جدید

اخه صاحب کارم گفته که یک شنبه بیا که اگر فروشنده نداشتم بیا اگر داشتم ۱۲بیا وشروع به کار کن میخوام ببینم حرفش باد هوا بودش💔🙃