بله . ممنونم . چجوری میتونم باهاش عمومی حرف بزنم ؟ و خصوصی حرف نزنم ؟ ایا چنین چیزی میشه ؟
اینجا تگ شدن اگه تعلیق نباشن میتونن بیان و حرفای شما رو بخونن
خودتونم میتونید سعی کنید همونو دوباره تگ کنید بعد سوالتون یا هرچی دارید ادامه اش بپرسید میبینن
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام استاتر با شما کار داشتن ولی نمیتونستن تگ کنن 🙏🏻
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
سلام وقت بخیر . ببخشید شما دو شب پیش زحمت کشیدین کلی اطلاعات تون را در اختیار گذاشتین و راهنماییم کردین ، قرار بر این شده بود که صبح من مجدد همه را بخونم ، اما بعد که بیدار شدم دیدم تاپیک من قفل شده و به هیچ کدوم از صحبت هاتون دیگه دسترسی نداشتم . هنوز در مورد ریزش موهام برام مبهم بود که مشکلم چیه و دقیقا چه آزمایش هایی باید بدهم بجز اون دو آزمایش قند که فرمودین . ببینید من خیلی دکتر عوض کردم برای مو . نمیدونم ریشه ارثی داره یا چی . و دلم میخواد یکبار فقط یکبار آزمایش خون بدهم . چون فراری ام از خون دادن و میخوام همین یکبار اساسی برای هر موردی که لازمه مشخص بشه خون و ادرار آزمایش بدم . میخواستم شما یه لیست از هر علتی که میدونید ممکنه من بخاطر تون اینقدر موهام کم پشت شده زحمت بکشید . موهای من پخش میریزه . یعنی هم پشت سر کم پشت هست هم جلو همه جا . حس میکنم روی سرم به پوست سر بیشتر نزدیک شده از کم مویی ولی نمیدونم حسم درسته یا ن . مواقعی که قرص آهن و پرفکتیل نخورم ریزش من سه برابر میشه شایدم بیشتر. شامپوی من دایم تغییر کرده ولی اخیرا سیر پرژک میزنم . موهام به شدت و وحشتناک خشک هستند . من باید دایم داخل حمام نرم کننده و خارج حمام نیز نرمکننده مخصوص بزنم تا بتوانم به آرامی آنها را شانه بزنم . لازم به ذکر است پوست بدنم نیز وحشتناک خشک است بطوریکه وارونه ی لباسم همیشه پر از پوست ریزه های سفید مثل آرد هست . که بایستی حتماً بعد از حمام بدنم را چرب کنم. و در حمام فقط با شامپو سر بدن را بشویم ولی با این وجود به شدت خشک هستن . از دیگر مشکلاتی که ممکن از شما را در تشخیص بهتر راهنمایی کند اینکه من زودرنجی زیاد دارم همیشه سرگیجه دارم همیشه ضعف دارم . گودی کمرم با اندک کار درد میگیرد . دهانم مواقع خوردن ماکارونی فست فود و استرس خشک میشه و باید آب بخورم . لب هام همیشه خشک و سفید و زخم هستن . دردهای پریودی وحشتناک با خون ریزی وحشتناک دارم . و موعد آن اکثرا منظم است. گاها پرخوری های عصبی پیدا میکنم و تا نخورم آرامش نمیگیرم و به حد انفجار میخورم البته گاها . اخیرا روزی پنج وعده ی کامل غذا میخورم و اشتهایم عجیب شده است . هر دو ساعت یکبار فراوان ادرار میکنم . در طول شبانه روز فقط یک لیوان آب میخورم و زیاد تشنه نمیشوم .
ادامه ی پیام امروزم لازمه بگم روی هر دو ساعد دستم اخیرا دو لکه ی بزرگ سفید ایجاد شده . که خارش و سوزش ندارن . و دو دکتر گاها احتمال به قارچ تشبیه کرده و دارو داده و درمان نشدن .
ادامه ی پیام امروزم لازمه بگم روی هر دو ساعد دستم اخیرا دو لکه ی بزرگ سفید ایجاد شده . که خارش و سوز ...
با این توصیفاتتون ، شما مشکل سیستم ایمنی بدن دارید ، یعنی همون لیکیگات یا نشت پروتیین لکتین از روده داخل خون ، همه اون مواردی که گفتید از خشکی پوست تا همین لک های بزرگ و ریزش مو مربوط به این مسئله میشه ، اون لک هاتونم پسوریازیس هست یعنی سیستم ایمنی بدنتوک حمله کرده به رنگ دانه های پوستتون
با این توصیفاتتون ، شما مشکل سیستم ایمنی بدن دارید ، یعنی همون لیکیگات یا نشت پروتیین لکتین از روده ...
ببخشید من الان پسوریازیس را سرچ کردم در گوگل . لکه ی من شبیه به اونا نیست . از من یه هاله ی ملایم یکم روشن تر از پوستم هست که باید دقت کرد با دید و اونقدر واضح نیست . آیا با این وجود همچنان میگین پسوریازیس هست ؟ سوال بعدیم اینکه برای درمان نشت پروتئین و سیستم ایمنی باید چه کنم آیا درمان داره ؟ چرا اینجوری شدم ؟