2777
2789
بله . ممنونم . چجوری میتونم باهاش عمومی حرف بزنم ؟ و خصوصی حرف نزنم ؟ ایا چنین چیزی میشه ؟

اینجا تگ شدن اگه تعلیق نباشن میتونن بیان و حرفای شما رو بخونن 

خودتونم میتونید سعی کنید همونو دوباره تگ کنید بعد سوالتون یا هرچی دارید ادامه اش بپرسید میبینن 

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام.تعلیق نشدم ، امری داشتین؟

سلام استاتر با شما کار داشتن ولی نمیتونستن تگ کنن 🙏🏻

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

سلام ، تعلیق نشدم ، امری داشتین؟

سلام وقت بخیر . ببخشید شما دو شب پیش زحمت کشیدین کلی اطلاعات تون را در اختیار گذاشتین و راهنماییم کردین ، قرار بر این شده بود که صبح من مجدد همه را بخونم ، اما بعد که بیدار شدم دیدم تاپیک من قفل شده و به هیچ کدوم از صحبت هاتون دیگه دسترسی نداشتم  . هنوز در مورد ریزش موهام برام مبهم بود که مشکلم چیه و دقیقا چه آزمایش هایی باید بدهم بجز اون دو آزمایش قند که فرمودین . ببینید من خیلی دکتر عوض کردم برای مو . نمی‌دونم ریشه ارثی داره یا چی . و دلم میخواد یکبار فقط یکبار آزمایش خون بدهم . چون فراری ام از خون دادن و می‌خوام همین یکبار اساسی برای هر موردی که لازمه مشخص بشه خون و ادرار آزمایش بدم . میخواستم شما یه لیست از هر علتی که میدونید ممکنه من بخاطر تون اینقدر موهام کم پشت شده زحمت بکشید . موهای من پخش می‌ریزه . یعنی هم پشت سر کم پشت هست هم جلو همه جا ‌‌. حس میکنم روی سرم به پوست سر بیشتر نزدیک شده از کم مویی ولی نمی‌دونم حسم درسته یا ن . مواقعی که قرص آهن و پرفکتیل نخورم ریزش من سه برابر میشه شایدم بیشتر. شامپوی من دایم تغییر کرده ولی اخیرا سیر پرژک میزنم . موهام به شدت و وحشتناک خشک هستند . من باید دایم داخل حمام نرم کننده و خارج حمام نیز نرم‌کننده مخصوص بزنم تا بتوانم به آرامی آنها را شانه بزنم . لازم به ذکر است پوست بدنم نیز وحشتناک خشک است بطوریکه وارونه ی لباسم همیشه پر از پوست ریزه های سفید مثل آرد هست ‌. که بایستی حتماً بعد از حمام بدنم را چرب کنم. و در حمام فقط با شامپو سر بدن را بشویم ولی با این وجود به شدت خشک هستن . از دیگر مشکلاتی که ممکن از شما را در تشخیص بهتر راهنمایی کند اینکه من زودرنجی زیاد دارم همیشه سرگیجه دارم همیشه ضعف دارم . گودی کمرم با اندک کار درد می‌گیرد . دهانم مواقع خوردن ماکارونی فست فود و استرس خشک میشه و باید آب بخورم . لب هام همیشه خشک و سفید و زخم هستن . دردهای پریودی وحشتناک با خون ریزی وحشتناک دارم . و موعد آن اکثرا منظم است. گاها پرخوری های عصبی پیدا میکنم و تا نخورم آرامش نمی‌گیرم و به حد انفجار میخورم البته گاها . اخیرا روزی پنج وعده ی کامل غذا میخورم و اشتهایم عجیب شده است . هر دو ساعت یکبار فراوان ادرار میکنم . در طول شبانه روز فقط یک لیوان آب میخورم و زیاد تشنه نمیشوم .  

سلام ، تعلیق نشدم ، امری داشتین؟

ادامه ی پیام امروزم لازمه بگم روی هر دو ساعد دستم اخیرا دو لکه ی بزرگ سفید ایجاد شده . که خارش و سوزش ندارن . و دو دکتر گاها احتمال  به قارچ تشبیه کرده و دارو داده و درمان نشدن . 

ادامه ی پیام امروزم لازمه بگم روی هر دو ساعد دستم اخیرا دو لکه ی بزرگ سفید ایجاد شده . که خارش و سوز ...

با این توصیفاتتون ، شما مشکل سیستم ایمنی بدن دارید ، یعنی همون لیکیگات یا نشت پروتیین لکتین از روده داخل خون ، همه اون مواردی که گفتید از خشکی پوست تا همین لک های بزرگ و ریزش مو مربوط به این مسئله میشه ، اون لک هاتونم پسوریازیس هست یعنی سیستم ایمنی بدنتوک حمله کرده به رنگ دانه های پوستتون

همچنین مجدد ادامه ی توضیحات امروزم . پشت گردنم قدری لکه تیره وجود داره

شما همچنین پیش دیابت هستین ، حتی تو آزمابش قند خون ساده تشخیص داده نمیشه باید اون دوتا آزمایشی که گفتم انجام بدید

با این توصیفاتتون ، شما مشکل سیستم ایمنی بدن دارید ، یعنی همون لیکیگات یا نشت پروتیین لکتین از روده ...

ببخشید من الان پسوریازیس را سرچ کردم در گوگل . لکه ی من شبیه به اونا نیست . از من یه هاله ی ملایم یکم روشن تر از پوستم هست که باید دقت کرد با دید و اونقدر واضح نیست . آیا با این وجود همچنان میگین پسوریازیس هست ؟ سوال بعدیم اینکه برای درمان نشت پروتئین و سیستم ایمنی باید چه کنم آیا درمان داره ؟ چرا اینجوری شدم ؟ 

ببخشید من الان پسوریازیس را سرچ کردم در گوگل . لکه ی من شبیه به اونا نیست . از من یه هاله ی ملایم یک ...

اون لکه ها رفته رفته پر رنگ تر میشند و شاید بزرگتر بشه و جاهای دیگه از پوست بدنتونم شاید در گیر کنن.بله درمان داره

اون لکه ها رفته رفته پر رنگ تر میشند و شاید بزرگتر بشه و جاهای دیگه از پوست بدنتونم شاید در گیر کنن. ...

چه آزمایش هایی برای اطمینان از وجود مشکل نشت پروتئین و سیستم ایمنی باید بدم ؟ برای درمان چه باید کرد ؟ به دارو نیاز هست ؟ 

اون لکه ها رفته رفته پر رنگ تر میشند و شاید بزرگتر بشه و جاهای دیگه از پوست بدنتونم شاید در گیر کنن. ...

نزد چه پزشکی با چه تخصصی باید بروم جهت اینکه برام چنین آزمایش هایی را بنویسند ؟ داخلی ؟