2777
2789
عنوان

ببخشید ببخشید ولی علت مدفوع چرب چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 76 پست
منم بواسیر دارم ماشالا چقد اطلاعات زیادی دارین

دخترم ۱۳سالشه چند ساله یبوست داره

همه راه ها رو رفتم موقتیه ،می ترسم در آینده  به بواسیر و شقاق مبتلا شه

عمه ها و دختر عموهاشم این مشکل رو دارن  شقاق و...

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نگرانت شدم حتما برو پیش یک روانپزشک حاذق شما مشکلت با روانپزشک حل میشه باتوجه به تاپیکای قبلی

عه وا آره

به نظرم وسواس فکری عملی داره اسی

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
دخترم ۱۳سالشه چند ساله یبوست دارههمه راه ها رو رفتم موقتیه ،می ترسم در آینده به بواسیر و شقاق مبتلا ...

عزیزدلم سخته تو سن کمش ان شاء الله خوب میشن و دیگه انقد اذیت نمیشن 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

ای وایشما چرا

هی داد بی داد چی بگم مشکلاته دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بخدا خستمچشمم داغون لوزم داغون پوستم اگزمای و خونیبواسیر شقاق افتادگی رودهتخلیه ناکامل ادرار و هزار ...

شما تنها نیستین خیلیا هستن همین مشکلاتو دارن ولی دلیل نمیشه ناامید شین از زندگی صد در صد که راه حلی هم داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما تنها نیستین خیلیا هستن همین مشکلاتو دارن ولی دلیل نمیشه ناامید شین از زندگی صد در صد که راه حلی ...

اخه شما چند سالته؟

۱۵ سالته؟

آنقدر بچه ای؟

عین من نتونستی از زندگیت لذت ببری؟

ناراحت نشید ولی شما تا جای من نباشید متوجه حرفام نمیشید

سخته از اون موقع ک بدنیا اومدی مشکل داشته باش یتا وقتی میمیری

من فقط ۱۴ سال و ۲ ماه و ۱۶ روزمه مگه چه گناهی میتونستم بکنم که انقدر سختی میکشم؟

قبلا کم بود

اگر کل راست رودم بیاد بیرون چی؟

بواسیر تهش بشه اندازه نخود خیلی گنده بشه

من اگر کل رودم بزنه بیرون

۲۰ سانت قلمبه هست

شما یه دیقه برو ببین گوگل‌ رو

این بیماری نادره از هر ده هزار نفر ۳ نفر میگیرن ک من بدبخت یکیشون بودم

من از شما بدترم تنگی مق///عد دارم 😐💔یبوست💔🤦🏼‍♀️بواسیرمم زده بود بیرون متاسفانه متاسفانه یه کار ...

یبوست هیچی

تنگی مقعد بهتر از گشاده ک رودت بیفته بیرون

بعد بواسیر داشتی

خوب شدی

من بدبخت ۳ ساله درگیرم