2777
2789
عنوان

ببخشید ببخشید ولی علت مدفوع چرب چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 76 پست
وای چه غلطی کنم بخدا نمیتونم برمممکنه واسه همین افتادگی باشه؟قبلا کم بود از گوشه ها بیرون نمیزدالان ...

عزیزم باید بری قشنگ مشخصه کبد یا صفرات مشکل داره!!

چرا نمی تونی بری اخه؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورش احتمالاً بواسیره

وای 🤦🏼‍♀️💔دختر ۱۵ چرا بواسیر باید داشته باشه 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

هم رودم افتادهاحتمالا بواسیرم دارم با شقاقخیلی بدبختمدنبال یه راه بدون دردم خودمو خلاص کنم

آخ عزیزم 

خلاص چرا از این حرفا دیگه نزنیا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

نمیبرمبخدا ۱۵ سالمه چه مشکلی آخهفقط مدفوعم چربه دیگه هیچ مشکل دیگه ای ندارم

ماشاالله ۱۵ سالته. بچه که نیستی.‌برو به یکی که حرفت و گوش میده بگو. خاله ای عمه ای. یا دایی حتی.

من از شما بدترم 

تنگی مق///عد دارم 😐💔

یبوست💔🤦🏼‍♀️

بواسیرمم زده بود بیرون 

متاسفانه متاسفانه یه کار اشتباهی کردم الان بیرون زدگی نداره داخله فقط تنگتر شده اونجام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبوست مدامو فشار زیاد واسه تخلیه رودهو زیاد نشستن سر سنگ توالت

منم بواسیر دارم 

ماشالا چقد اطلاعات زیادی دارین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیبرمبخدا ۱۵ سالمه چه مشکلی آخهفقط مدفوعم چربه دیگه هیچ مشکل دیگه ای ندارم

ای بابا عزیزم یعنی چی این حرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط مدفوعم چربه؟؟؟؟

عذر می خوام عزیزم دور از جونت ولی فردی که سرطان داره هم اول فقط علایم ساده و کوچک داره...

ایا باید بگه با این علائم ساده پس سرطان مشکلی نیست؟؟؟؟؟

شما قشنگ مشخصه که یکی از این دو اندام توی بدنت درست کار نمی کنه...

من درسشو خوندم که دارم بهت می گم..

مدوفوع چرب اونم تو مدت زمان زیاد دلیل دیگه ای جز ایراد تو کبد یا صفرا نداره!!

حالا شما هی پشت گوش بنداز..

الان رسیدگی نکنی بعدا با درد و گریه باید رفعش کنی..

با پدر و مادرت موضوع رو جدی مطرح کن.. شوخی هم نگیرش....

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...