2777
2789
عنوان

یه سوال راجب اقایون دارم

113 بازدید | 19 پست

اگه یه پسری یه دختری رو دوست داشته باشه،زودرنج میشع؟؟

مثلا هی الکی ناراحت بشه حتی سر مسائلی مثل اینکه چرا تو چت بهش نگفتم خوبی؟و حالشو نپرسیدم....

بنظرتون ربط داره به علاقه یا کلا زودرنجه؟

اینکه سربازه و فشار روحی زیادی روشه موثره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدیدا به اینجور پسرا میگن پرنسس نمیدونم والا به نظرم زودرنجه البته دلتنگی و دوری از خانواده و شما هم ...

خب ۲ هفته اس هی میگع بریم بیرون و بخاطر امتحانا نمیرم و کم پیامش میدم و کم حرف میزنیم

ینی حساس شده؟

این احتمال هم وجود داره که بچه ننه باشه

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

چطوری بفهمم؟نشونه هاشو بگو

زود ناراحت میشه

ناراحت بشه بلاک می‌کنه

دوست داره اپل تو رنگ بزنی و پیگیر بشی 

همش دلش میخواد بهش پیام بدی بدون اینکه فکر کنه تو زندگی داری و.....

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

۲۳ سالشهمن کلا دختر مغروریم و کم مخلی میکنم و تا پیام و زنگ نزنه زیاد پیام نمیدمممکنه شک کرده باشه خ ...

پسر وقتی سنش کم خیلی انتطارات بچه گونه دار

ثانیه و ثانیه ش میشه اون دختر

درحالی که دخترا توقع دارن پسر پخته رفتار کن

آقا محمدرضا